Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Βαλβέρδε: Μπορούμε να νικήσουμε κι ας μην έχουμε παίξει επίσημο ματς

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού δεν έκρυψε τον προβληματισμό από το γεγονός ότι η ομάδα του δεν έχει ρυθμό λόγω έλλειψης επίσημων αγώνων, αλλά εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στους πάικτες του.

“Να σκοράρω ξανά απέναντι στην Μαρσέιγ”

Παραμονές του κρίσιμου αγώνα κόντρα στην Μαρσέιγ, ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει για τον Ολυμπιακό το ματς, ενώ δεν θέλησε να αποκαλύψει τα πλάνα του για την ενδεκάδα.

“Θέλουμε να ξεκινήσουμε καλά γιατί είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Μπορεί να μην έχουμε επίσημα ματς στα πόδια μας όμως έχουμε κάνει πολλές προπονήσεις και είμαστε σε καλό σημείο. Μπορούμε να πάρουμε τη νίκη. Αυτό που με προβληματίζει είναι οι τραυματισμοί που είχαμε στο τελευταίο διάστημα της προετοιμασίας και το γεγονός ότι ορισμένοι από τους παίκτες μας όπως είναι ο Μακούν και ο Ορμπάιθ ενσωματώθηκαν πολύ πρόσφατα στην ομάδα.

Ξέρουμε ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα που έχει ρυθμό στα πόδια της και είναι σε καλή φυσική κατάσταση. Επίσης, είδαμε ότι θέλει μεγάλη προσοχή στις στημένες φάσεις.

Δεν είναι σωστό να αποκαλύψω τα πλάνα και πιστεύω ότι ούτε ο κ. Ντεσάμπ θα το κάνει. Αν θα χρησιμοποιηθούν Τζεμπούρ και Ιμπαγάσα θα το δω μετά την σημερινή προπόνηση.”

Από την πλευρά του ο Ζαν Μακούν τόνισε: “Δεν είναι καλό, είναι κρίμα, που δεν έχουμε ματς επίσημο στα πόδια μας. Οι αντίπαλοι μας έχουν. Έχουμε δουλέψει σκληρά και είμαστε έτοιμοι για αυτό το ματς. Το θετικό είναι ότι παίζουμε το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν στην έδρα μας και θα έχουμε στο πλευρό μας τους οπαδούς μας. Θέλουμε τη νίκη.

Η Μαρσέιγ είναι ένας σύλλογος με πολύ καλή οργάνωση. Έχει ποιότητα και αυτό θα φανεί αύριο στο γήπεδο. Θέλω να δω τον κόσμο μας στο γήπεδο.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε