Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Βαλβέρδε: Όλα εξαρτώνται από μας

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Την τύχη στα χέρια του κρατάει ο Ολυμπιακός στο Γιουρόπα Λιγκ, σύμφωνα με τον προπονητή του, ο οποίος πάντως τόνισε πως δεν υπάρχει φαβορί στις αναμετρήσεις με την Ρούμπιν Καζάν.

«Όχι, η Ρούμπιν δεν είναι το φαβορί. Δεν υπάρχουν φαβορί, ειδικά σε αυτή τη φάση. Ούτε εκείνοι, ούτε και εμείς. Έχουμε το πλεονέκτημα ότι παίζουμε το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας. Αυτή μαζί με τον ΠΑΟΚ απέκλεισαν την Τότεναμ. Θεωρώ ότι είναι καλή ομάδα. Όλα εξαρτώνται από την απόδοσή μας. Αν πάμε εκεί και είμαστε καλοί, τότε θα ωφεληθούμε. Πρέπει να σκοράρουμε εκτός έδρας. Πρέπει να ανησυχούμε για όλους τους αντιπάλους. Για αυτό τα πήγαμε καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σεβόμασταν όλους τους αντιπάλους», τόνισε αρχικά ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» και συνέχισε αναφερόμενος στις αναμετρήσεις της ρωσικής ομάδας με τον ΠΑΟΚ:

«Είδα μόνο το παιχνίδι στο Καζάν. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ καλά. Έχουμε καιρό μπροστά μας, παρόλο που η Ρούμπιν δεν θα έχει πρωτάθλημα. Έχουμε χρόνο για να μελετήσουμε τα παιχνίδια της και να είμαστε έτοιμοι».

Ερωτηθείς στη συνέχεια για τους επόμενους αντιπάλους, σε περίπτωση πρόκρισης του Ολυμπιακού στην επόμενη φάση, απάντησε: «Γνωρίζω και τις δύο ομάδες. Με τη Σάλτσμπουργκ δεν έχω καλές αναμνήσεις, ενώ στη πρώτη θητεία μου είχαμε παίξει με τη Μέταλιστ και τα θυμάμαι καλά. Είναι καλή ομάδα και στην έδρα της είναι επικίνδυνη. Και με τις δύο τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα. Θα ήθελα να παίξουμε με μια μεγάλη ομάδα όπως η Γιουνάιτεντ ή η Σίτι».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε