Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Βαλβέρδε: Πρώτη φορά βλέπω τέτοιο ντέρμπι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έμεινε εντυπωσιασμένος από την ποιότητα που είχε το ντέρμπι “αιωνίων”.

“Πρώτη φορά βλέπω ένα ντέρμπι με τόσες πολλές τελικές ευκαιρίες, στα ντέρμπι συνήθως γίνεται κλειστό παιχνίδι, κάτι που απόψε δεν έγινε και οι φίλαθλοι θα το χάρηκαν.

Αυτός που προηγείται έχει και το πλεονέκτημα, ο Παναθηναϊκός έχει το +2 και είναι πιο κοντά στο στόχο του, αλλά έχουμε ακόμα πολύ δρόμο.

Το καλοκαίρι όταν αποκλείστηκε ο Παναθηναϊκός από την Ευρώπη, οι φίλαθλοι μας πανηγύρισαν, εγώ όμως καθόλου, θα ήθελα να έχουν παιχνίδι και να ήταν πιο κουρασμένοι, εμείς έχουμε και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Προετοιμαζόμαστε για δύο παιχνίδια. Όταν μια ομάδα έχει το μυαλό της μόνο στο πρωτάθλημα και παίζει καλά, είναι πολύ καλύτερα και το βλέπετε στον Παναθηναϊκό. Όπως και να ‘χει, αν παίζουμε όπως σήμερα θα είμαστε κοντά στο να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Και στο πρώτο ημίχρονο μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε. Είχε δοκάρι ο ΠΑΟ, όπως και εμείς. Προσεγγίσαμε πολλές φορές την εστία για να πάμε με καλύτερο αποτέλεσμα στο ημίχρονο. Παίξαμε πολύ καλά ομαδικά και στα δύο ημίχρονα.
Και ο Παναθηναϊκός έχει καλούς παίκτες. Είχαμε πολλές προσπάθειες να γυρίσουμε το ματς. Κάποιες χαμένες ευκαιρίες οφείλονται στην επιτυχία του τερματοφύλακα και των αμυντικών του ΠΑΟ και άλλες στην δικιά μας αποτυχία. Εγώ έχω συγχαρεί τους παίκτες που γιατί έπαιξαν καλά και θα με στεναχωρούσε αν δεν είχαμε κάνει ευκαιρίες. Είμαι στεναχωρημένος που δεν πήραμε το αποτέλεσμα όμως” δήλωσε οπ Ερνέστο Βαλβέρδε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε