Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Βαλβέρδε: Σας έχω τυφλή εμπιστοσύνη!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Λίγες μέρες πριν την μάχη με την Μαρσέιγ για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ισπανός τεχνικός επέλεξε να μιλήσει στους παίκτες του Ολυμπιακού αναφερόμενος στην σημασία του ματς της Τρίτης, ενώ θέλησε και να τους… γεμίσει και με αυτοπεποίθηση
Μακούν: Κράτησα γκολ για την Μαρσέιγ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναφέρθηκε στον αγώνα κόντρα στους Γάλλους, μίλησε για την εμφάνιση των “ερυθρόλευκων” στον φιλικό αγώνα με τον ΟΦΗ, ενώ αναφέρθηκε εμμέσως και στην αποχώρηση του Ριέρα.

 
Τελείωσε η περίοδος προετοιμασίας και τα φιλικά παιχνίδια. Από την Τρίτη ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις μας και έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, για το Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ σοβαροί, προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη», τόνισε ο Βαλβέρδε, ο οποίος συνέχεια προχώρησε με μια σύγκριση με την περσινή σεζόν για να επιστήσει την προσοχή των ποδοσφαιριστών… Φέτος, τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα για εμάς από ότι πέρυσι. Δεν έχουμε μόνο το πρωτάθλημα και το Κύπελλο αλλά και το Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει σε όλα τα παιχνίδια, για να μην έχουμε προβλήματα. Όλες οι διοργανώσεις είναι πολύ δύσκολες και για αυτό θέλω να δώσετε σε όλες τον καλύτερό σας εαυτό”, τόνισε αρχικά ο Βαλβέρδε και πρόσθεσε… .
 
Δεν ήταν καλή η εικόνα που παρουσιάσαμε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Καταλαβαίνω βέβαια ότι αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν ήταν επίσημο παιχνίδι. Ξέρω ότι στα επίσημα θα είμαστε διαφορετικοί και καταλαβαίνω ότι η έλλειψή τους μας έχει επηρεάσει. Θέλω να είμαστε πιο ζωντανοί μέσα στο παιχνίδι. Δεν έχουμε ρυθμό αλλά είναι λογικό αυτό. Περιμένω να είστε αλλιώς στον αγώνα με τη Μαρσέιγ γιατί θα είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι.
 
Θέλω να ξέρετε ότι σας πιστεύω και σας στηρίζω απόλυτα όλους. Σας έχω τυφλή εμπιστοσύνη”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε