Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Βαλβέρδε: Στόχος μας είναι η νίκη!

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού έστειλε μήνυμα… νίκης για την αναμέτρηση της Tρίτης με τη Ντόρτμουν, τονίζοντας πως η ομάδα που θα επιβάλει τον ρυθμό της θα έχει το πλεονέκτημα.

 
Μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου, εν όψει του αγώνα με την Μπορούσια, ο Ερνέστο Βαλβέρδε εξήγησε τον προσανατολισμό των ερυθρολεύκων στο ματς της Τρίτης, ενώ επεσήμανε πως ακόμα δεν έχει καταλήξει στους παίκτες, που θα αποτελέσουν το αρχικό σχήμα.
 
Όσο για την συμμετοχή ή όχι του Φράνκο Κοστάντσο, ο Βαλβέρδε επισήμανε πως θα αγωνιστούν οι πιο έμπειροι και αυτοί, που είναι στην καλύτερη κατάσταση.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε στη συνέντευξη Τύπου:

-Εάν μπορεί να πάρει τη νίκη ο Ολυμπιακός:
“Θα παίξουμε ως Ολυμπιακός. Η ομάδα που θα επιβάλλει το ρυθμό της θα έχει πλεονέκτημα. Η Μπορούσια είναι ομάδα που πιέζει ψηλά και όποιος έχει το ρυθμό στο ματς, έχει προβάδισμα. Ήταν δύσκολο το πρώτο ματς, το ίδιο λέω και τώρα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη αύριο”.

-Για τις στημένες φάσεις που κόστισαν στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ:
“Είναι αλήθεια ότι μετά το ματς με ΟΦΗ δεν είχαμε χρόνο για σκέψη. Αύριο θα πρέπει να εμφανιστούμε διαφορετικοί, ασχέτως αν το ματς με τον ΟΦΗ θα έπρεπε να το έχουμε κερδίσει”.

-Για το “πως” προετοιμάζει τους παίκτες του:
“Θα προσπαθήσουμε να αντέξουμε στο ρυθμό και να κάνουμε και κάτι ανώτερο να επιτεθούμε και να πιάσουμε το δικό μας ρυθμό. Δε μας αρκεί η προσαρμογή στο ρυθμό της, αλλά να επιβάλλουμε το τέμπο μας και να πετύχουμε ένα γκολ”.

-Για τα αμυντικά προβλήματα:
“Θα ανησυχούσα πολύ περισσότερο αν μας έκαναν πολλές ευκαιρίες για γκολ οι αντίπαλοι μας. Η Ντόρτμουντ μας έκανε μόλις δύο στο Καραϊσκάκη. Θα ανησυχούσα για το αν έκαναν πολλές ευκαιρίες μπροστά στο τέρμα μας”.

-Εάν υπολογίζει τους Φέισα και Τοροσίδη και εάν θα παρατάξει τους 11 του πρώτου αγώνα:
“Δεν έχω κατασταλάξει για την 11αδα. Η αλήθεια είναι ότι έχω μια εικόνα για άυριο. Περιμένω να δω για το αν είναι κουρασμένοι ορισμένοι παίκτες από το τελευταίο αγώνα. Οι Φέισα και Τοροσίδης είναι εδώ γιατί μπορούν να παίξουν”.

-Εάν σκέφτεται να κάνει αλλαγή στη θέση του τερματοφύλακα:
“Για μένα ο Κοστάντσο είναι ένας παίκτης όπως όλοι οι υπόλοιποι. Αν χρειαστεί να αλλάξω κάποιον θα το κάνω, όπως έκανα με τους εξτρέμ. Αύριο όμως είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και θα πρέπει να παίξουν αυτή που είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση”.

-Εάν θα είναι ικανοποιημένος με την ισοπαλία:
“Αν παίξουμε πολύ άσχημα, η ισοπαλία θα είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Αν παίξουμε καλά, τότε δε θα είναι καλό αποτέλεσμα. Εμάς στόχος μας είναι να παίξουμε καλά και να πάρουμε τη νίκη αύριο”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε