Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Βαλβέρδε: Θέλω να κατακτήσω το Γιουρόπα Λιγκ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Στην πρόκληση του Γιουρόπα Λιγκ αναφέρθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού που ευχήθηκε να συνεχίσει με την ίδια επιτυχία η ομάδα του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα είπε μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣΣ Γιάννινα ο Ερνέστο Βαλβέρδε:

“Είμαστε ικανοποιημένοι για τη νίκη. Έπειτα από μία σειρά συνεχόμενων αγώνων, που έχουμε θετικά αποτελέσματα, δεν ήμασταν λαμπεροί όπως συνήθως. Ο αντίπαλος ήταν καλός κι εμείς δεν είχαμε φρεσκάδα στην απόδοσή μας. Όσο περνούσε ο χρόνος, φαινόταν η κούραση από τα διαδοχικά ματς που έχουμε δώσει. Δεν χρειαζόταν να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Ο ΠΑΣ είχε μία μεγάλη ευκαιρία με τον Μπακαγιόκο στο 2-0 και παρότι πίεζε, έχω την αίσθηση πως ελέγχαμε το ματς. Πρέπει να αναγνωρίσουμε την προσπάθεια και την κούραση των ποδοσφαιριστών μας”.

 Για την ενίσχυση του Ολυμπιακού: “Μεταγραφές; Συνηθισμένη ερώτηση. Είναι αλήθεια πως θα συζητήσουμε με τη διοίκηση, αλλά θα μείνουν μεταξύ μας. Δεν μου αρέσει να τα ανακοινώνω στις συνεντεύξεις Τύπου. Το σίγουρο είναι πως θα εκτιμήσουμε πως θα εξελιχθεί η αποθεραπεία του Φέισα. Είναι πολύτιμος παίκτης για εμάς και συμμετείχε σε σημαντικά παιχνίδια της ομάδας. Θα δούμε, όμως, αν χρειαστούμε παίκτη σε αυτή τη θέση. Ο Ιμπαγάσα είναι καλά και ο Μακούν σε 10-12 ημέρες θα είναι έτοιμος”.

Για τον Πάντελιτς:”Είχα σκοπό να κάνω μία αλλαγή και επέλεξα τον Πάντελιτς. Δεν καταλαβαίνω το νόημα της ερώτησης. Ήθελα να κρατήσω μια αλλαγή για το τέλος γιατί στο ματς με τον ΟΦΗ δεχθήκαμε δύο γκολ μαζεμένα και δεν είχα τη δυνατότητα να αλλάξω κάτι. Απόψε δεν έβλεπα την ομάδα καλά και ήθελα να κρατήσω τη δυνατότητα μιας αλλαγής μέχρι το τέλος. Αν έβλεπα ότι ήμασταν καλά μέχρι το φινάλε, ίσως έκανα την αλλαγή νωρίτερα”.

Για τους φετινούς στόχους: “ Πρέπει να διαλέξω Πρωτάθλημα ή Europa League;  Ο πρωταρχικός μας στόχος είναι το Πρωτάθλημα. Δεν μπορώ να αρνηθώ, όμως, πως μου αρέσει η ευκαιρία που μας δίνεται στο Europa League. Είναι μία διοργάνωση, που μου αρέσει και την οποία έχω χάσει δύο φορές. Θα ήθελα να την κατακτήσω. Στον κόσμο μας θα άρεσε να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία που μας δίνεται. Μπορούν να συμβούν τα πάντα. Προτεραιότητα, όμως, παραμένει το Πρωτάθλημα. Θα ήθελα πολύ να τα κερδίσουμε και τα δύο!”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε