Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Βαλβέρδε: Θέλω βελτίωση, όχι δικαιολογίες

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Την άποψη πως ο Ολυμπιακός επιβάλλεται να παρουσιαστεί πιο δυνατός στη συνέχεια εξέφρασε ο Βάσκος τεχνικός που μίλησε και για τους Κατάι-Γκρίμπιτς.

Αναφορικά με το τελευταίο φιλικό των ερυθρόλευκων κόντρα στην Ζούλτε Βάρεγκεμ ο Ερνέστο Βαλβέρδε τόνισε:
 
“Στο πρώτο μέρος δεν έμεινα ικανοποιημένος, όμως, στο δεύτερο βελτιωθήκαμε. Κάναμε 3,5 ώρες ταξίδι, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία για την απόδοση του πρώτου ημιχρόνου. Επίσης, παίζουμε με ευρωπαϊκές ομάδες και όχι από την Ελλάδα. Πρέπει να καταλάβουμε που παίζουμε και να παίζουμε πιο δυνατά. Δεν είχαμε ένταση στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο είχαμε ένταση και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Δουλεύουμε σκληρά. Σε άλλα ματς θα είμαστε πιο φρέσκοι, σε άλλα όχι”.
Στη συνέχεια ο Ισπανός μίλησε για την κατάσταση που βρίσκονται οι Κατάι και Γκρίμπιτς, ενώ αναφέρθηκε και στο δυνατό φιλικό της Τρίτης απέναντι στην Βέρντερ Βρέμης: “Πρέπει να βελτιωθούμε. Αυτό είναι σίγουρο. Θα συνεχίσουμε τις δοκιμές με τις θέσεις. Θέλω να δω σε τι θέσεις μπορούν να αγωνιστούν οι παίκτες.
 
Ο Γκρμπιτς έχει καλή τεχνική, είναι γρήγορος, ο Κάταϊ έχει καλή τεχνική, αλλά θέλει περισσότερη ένταση. Πάντα υπάρχουν θετικά στοιχεία. Ήμασταν πίσω στο σκορ και στο δεύτερο προσπαθήσαμε να πρεσάρουμε. Πάντα βρίσκεις θετικά πράγματα.

Δεν είμαι σίγουρος αν θα παίξουν δύο 11άδες με την Βέρντερ. Ο Γέστε θα παίξει ένα από τα δύο τελευταία παιχνίδια, όπως ελπίζω να γίνει το ίδιο και με τον Φέισα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε