Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Βαλβέρδε: Βρισκόμαστε σε μειονεκτική θέση

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό μίλησε ο προπονητής του Ολυμπιακού τονίζοντας πως η ομάδα του δεν έχει περιθώρια να χάσει άλλους βαθμούς. Στην αποστολή ο Ορμπάιθ.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova ο Ερνέστο Βαλβέρδε:

Το πόσο θα βοηθήσουν για την συνέχεια τα νέα πρόσωπα που χρησιμοποίησε στον αγώνα με την Δόξα: «Ναι, μας βοήθησε πολύ το γεγονός πως με την Δόξα μπορέσαμε και χρησιμοποιήσαμε καινούργιους παίκτες, γιατί είδαμε πως στην Τρίπολη υπήρξε έλλειψη δυνάμεων σε αρκετούς απ’ τους παίκτες μας. Το γεγονός πως μπορούμε να ξεκουράσουμε κάποιους μας κάνει καλό. Επίσης, μας βοηθάει πολύ η επιστροφή του Ιμπαγάσα».
 
Το τι ξέρει για τον Παναιτωλικό: «Ο Παναιτωλικός είναι μία ομάδα την οποία παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες. Ξέρουμε πως είναι ένας σύλλογος πολύ οργανωμένος. Θα έρθει στην έδρα μας και θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη. Είναι μία ομάδα που τα πηγαίνει καλά στη διάρκεια ενός αγώνας. Εμείς πρέπει να είμαστε δυνατοί».
 
Το πόσο δύσκολο είναι για τον ίδιο να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές του συγκεντρωμένους στο ματς με τον Παναιτωλικό, με το σκεπτικό ότι σε λίγες μέρες υπάρχει το ματς με την Άρσεναλ: «Δεν πρέπει να είναι καθόλου δύσκολο, γιατί είναι ένα παιχνίδι του πρωταθλήματος. Ξέρουμε πως αυτή την στιγμή δεν έχουμε άλλο περιθώριο για να χάσουμε βαθμούς στο πρωτάθλημα. Βρισκόμαστε σε μειονεκτική θέση. Ξέρουμε πως είναι πολύ ωραίο να παίξουμε το ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Άρσεναλ. Όμως το σημαντικό για εμάς είναι το πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι σ’ αυτό το παιχνίδι».
 

Τον Χαβίτο σε ρόλο δεξιού μπακ: «Ο Χαβίτο είναι ένας παίκτης ο οποίος ξέρει πολύ καλά να αξιοποιεί τους κενούς χώρους. Ξέρει να τρέχει καλά όταν έχει περιθώριο μπροστά του. Εμείς είμαστε μία ομάδα η οποία παίζει με πολύ μικρές αποστάσεις, με πολύ μικρά κενά. Με τη Δόξα του δόθηκε μία ευκαιρία. Εκείνος την εκμεταλλεύτηκε πάρα πολύ καλά. Πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ. Ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι και να μπορούμε να υπολογίζουμε σ’ αυτόν».


Στην αποστολή ο Ορμπάιθ – Εκτός Μέλμπεργκ και Γέστε

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε