Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Βαλβέρδε: Χάρηκε ο κόσμος και αυτό είναι το σημαντικό

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αφού τόνισε τη διαφορά στην απόδοση της ομάδας του στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο, εν συνεχεία αναφέρθηκε στη χαρά που έδωσαν οι παίκτες του στον κόσμο.

“Ήταν πολύ δύσκολο να προετοιμάσουμε την ομάδα. Η Ντόρτμουντ είναι πολύ δυνατή και γρήγορη ομάδα και μας δυσκόλεψε πολύ. Η Ντόρτμουντ μάς πίεσε πολύ, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Χάσαμε πολλές μπάλες και το παιχνίδι παιζόταν κυρίως στην περιοχή μας. Σε εκείνο το διάστημα δυσκολευτήκαμε πολύ. Στο δεύτερο μέρος προσαρμοστήκαμε, έπρεπε να παίξουμε πιο αμυντικά και πιστέψαμε πως με τις αντεπιθέσεις θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ. Κρίνονταν πολλά στο σημερινό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη για να διεκδικήσουμε την πρόκριση ή την τρίτη θέση. Πλέον, μετά από αυτή τη νίκη, βλέπουμε με περισσότερη αισιοδοξία τα επόμενα τρία παιχνίδια του ομίλου. Είμαστε σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο. Έχουμε μπροστά μας δύο συνεχή πολύ δύσκολα εκτός έδρας ματς.

Στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα. Έγινε πολύ γρήγορο παιχνίδι με συνεχείς αντεπιθέσεις. Εμείς στο δεύτερο μέρος είχαμε πολύ πιο συμπαγή άμυνα και καταφέραμε να δημιουργήσουμε αρκετές ευκαιρίες, ενώ η Ντόρτμουντ αγωνιζόταν πλέον ενάντια στο χρόνο.

Ξέρουμε πως η Ελλάδα περνά δύσκολες στιγμές και το ποδόσφαιρο είναι από τους λίγους τρόπους για να ξεφεύγει ο κόσμος από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Χαιρόμαστε όταν δίνουμε χαρά στον κόσμο και τον βοηθάμε να ξεχνά τα προβλήματά του. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που ήταν δίπλα μας, παρά τα προβλήματα που υπάρχουν στη χώρα” δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την Ντόρτμουντ, ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

“Έτσι νικάνε όσοι σας χρωστάνε” – Ερυθρόλευκη τριάρα στην Ντόρτμουντ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε