Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Βαλβέρδε: “Υπερβολική η αποβολή του Ντουντού” – “Ο Μήτρογλου ξέρει τι πρέπει να κάνει”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού εξέφρασε τα παράπονα του για την αποβολή του Ντουντού στον αγώνα με τον Ατρόμητο, δήλωσε ικανοποιημένος με τον Ζαϊρί, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα που έχει προκύψει με τον Μήτρογλου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ερνεστο Βαλβέρδε:
 
Για την αποβολή του Ντουντού: “Καταρχήν δεν ξέρουμε αν ήταν ή δεν ήταν αποβολή του Ντουντού ούτε θέλουμε να μπαίνουμε σε αυτήν την διαδικασία. Στα πρώτα λεπτά έπρεπε να κάνουμε αναγκαστική αλλαγή με τον Ρόμενταλ. Στα 20 λεπτά είχαμε τον Φουστέρ με χτυπημένο πρόσωπο.Αν ήταν κόκκινη του Ντουντού τότε δεν ξέρω αν του Ολιβεϊρα ήταν κίτρινη, κόκκινη ή μπλε! Αν και δεν συνηθίζω να σχολιάζω αποφάσεις των διαιτητών θεωρώ υπερβολική την αποβολή του Ντουντού”.
 
Για την απόδοση της ομάδας του: “Επίσης η αλήθεια είναι πως θα μπορούσαμε να είχαμε παίξει πολύ καλύτερα στο διάστημα που αγωνιζόμασταν με 10 παίκτες. Αμυνθήκαμε αλλά θα έπρεπε να το είχαμε κάνει πιο καλά. Εκτός αυτού έπρεπε να είχαμε βγάλει πιο μπροστά την μπάλα”.
 
Για τον Μήτρογλου: “Ο Μήτρογλου παραμένει παίκτης του Ολυμπιακού. Μάλιστα είχε παίξει βασικός στο πρώτο ματς. Απλά έχει χάσει την θέση του.
 
Ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά το ποιο παιχνίδι αρέσει στον προπονητή και το τι προπόνηση θέλει να γίνεται και θα πρέπει να συνεχίσει να προσπαθεί. Δεν έχω να πω κάτι άλλο”.
 
Για την αλλαγή του Μιραλάς: “Ο Μιραλάς είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Είχε μία μυϊκή ενόχληση και θέλαμε να τον προφυλάξουμε. Οι αλλαγές δεν είναι θέμα δικαιοσύνης ή αδικίας. Μας είπε στο ημίχρονο για το πρόβλημά του και επιλέξαμα να τον φυλάξουμε γιατί έρχονται άλλα πολύ σημαντικά ματς που θα τον χρειαστούμε”.
 
Για το απόλυτο στο Καραϊσκάκη: “Όσον αφορά στις εντός έδρας νίκες είμαστε ευχαριστημένοι. Ένα από τα κλειδιά της επιτυχίας είναι να νικάς στην έδρα σου και να δίνεις την εντύπωση πως είναι δυνατός στο γήπεδό σου.
Στο γήπεδό μας με τον κόσμο μας να μας στηρίζει έχουμε υψηλό ρυθμό. Έναν ρυθμό που δυσκολεύει τον αντίπαλο. Σήμερα είχαμε απέναντί μας έναν δύσκολο αντίπαλο”.
 
Για την επικείμενη συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη: “Δεν πρόκειται να ανακοινώσουμε το τι θα συζητηθεί εκεί. Θα είναι μία ιδιωτική συνομιλία. Θα μάθετε μετά το τι θα γίνει”
 
Για το δίδυμο Μιραλάς-Πάντελιτς: “Στο πρώτο μέρος που παίξανε μαζί οι Μιραλάς, Πάντελιτς μείναμε αρκετά ευχαριστημένοι. Στα τελευταία πέντε λεπτά του πρώτου ημιχρόνου αδυνατούσαν να ακολουθήσουν την αμυντική λειτουργία της ομάδας.
 
Έτσι βάλαμε τον Μιραλάς στα άκρα. Όταν παίζουμε με τους Ντουντού και Ιμπαγάσα στο κέντρο θέλουμε έναν παίκτη να βοηθάει αμυντικά και αυτός είναι ο Φουστέρ. Εξάλλου ο Κέβιν είναι συνηθισμένος να παίζει στα άκρα”.
 
Για την απόδοση των Ζαϊρί και Νέμεθ: “Ο Ζαϊρί έπαιξε αρκετά καλά. Αγωνίστηκε πρώτη φορά ως βασικός. Γενικά μου άρεσε η συμπεριφορά του μες στο γήπεδο. Ο Νέμεθ απ’ όταν μείναμε 10 μέσα στο γήπεδο έπρεπε να παίξει πιο πολύ αμυντικά”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε