Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Βαλβέρδε:Κάθε προπονητής θέλει να φύγει όπως εγώ απ’τον Ολυμπιακό

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Ισπανός τεχνικός ευχαρίστησε για ακόμη μία φορά τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή στην Ελλάδα.

“Εχθρός του Ολυμπιακού ο Μπιτσαξής”

Και ο Λουίς Γκαρθία υποψήφιος για τον Ολυμπιακό

Ατομικό ο Ιμπαγάσα – Αγώνας… δρόμου να προλάβει τον τελικό

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε παραχώρησε συνέντευξη στην OTETV και μίλησε για το μέλλον του αλλά και τον τελικό του κυπέλλου.

Για το αν σκέφτεται να επιστρέψει: ” Δεν ξέρω τι θα κάνω αύριο πόσο μάλλον για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Ευχαριστώ τον πρόεδρο γι’ αυτά που είπε και κυρίως για τα όσα έκανε στο διάστημα της συνεργασίας μας.

Ευχαριστώ όλον τον κόσμο και τους συνεργάτες μου. Προτιμώ να μην σκέφτομαι τι θα γίνει στο μέλλον μου. Δεν μπορώ να πω αν θα γυρίσω σε 1,2 ή 3 χρόνια ή αν θα γυρίσω κάποτε, όμως ξέρω ότι ο κάθε προπονητής που φεύγει από μία ομάδα θα ήθελε να το κάνει με τον τρόπο που φεύγω εγώ από τον Ολυμπιακό.

Αν κερδίσουμε και το κύπελλο το Σάββατο θα είναι ιδανικό”.

Για το παιχνίδι: “Είναι ματς καθοριστικό. Μπορούν να συμβούν τα πάντα. Όλοι πιστεύουν ότι εμείς είμαστε το φαβορί όμως παρόλο που μπορεί να είναι έτσι, δεν έχουμε κερδίσει ακόμη τίποτα. Σε ένα παιχνίδι μπορεί να μετρήσει οποιαδήποτε στιγμή ατυχίας και οποιοδήποτε λάθος και πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι”.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε ακόμη για τη χειρότερη και την καλύτερη στιγμή του στην Ελλάδα αλλά και για τους Τάτο, Μήτρογλου. Όλη η συνέντευξη θα προβληθεί το Σάββατο στο pre game του τελικού στην ΟΤΕTV.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε