Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Βαρδινογιάννης “τέλος” – Ο Παναθηναϊκός άλλαξε σελίδα και ψάχνει λεφτά

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η μεταβίβαση των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη στην κίνηση του Γιάννη Αλαφούζου είναι οριστική όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γόντικας. Ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΙ πάντως όπως ενημέρωσε τα μέλη του ΔΣ δεν κατάφερε να εξασφαλίσει το δάνειο των 5 εκ. ευρώ.

Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ έβγαλε είδηση. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης παραχώρησε τις μετοχές του στο Σωματείο που ίδρυσε ο Γιάννης Αλαφούζους και μάλιστα ανέλαβε και τις υποχρεώσεις της ΓΗΠΕΛ.

Μάλιστα ο πρώην πλέον μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, θα παραχωρήσει δωρεάν τις εγκαταστάσεις της Παιανίας για έναν τουλάχιστον χρόνο.

Πάντως δεν υπήρχαν μόνο ευχάριστα στο διοικητικό συμβούλιο. Ο Γιάννης Αλαφούζος ενημέρωσε τα μέλη ότι ο διοικητής της Εθνικής Τράπεζας αν και αρχικά ήταν θετικός στην παραχώρηση δανείου 5 εκ. ευρώ στον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΙ, τελικά τον ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να του δώσει τα χρήματα. 

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα συνεχίσει τις προσπάθειες και με άλλες τράπεζες αφού ο Παναθηναϊκός έχει άμεση ανάγκη τα χρήματα για να μπορέσει να πάρει την άδεια.

Μετά το τέλος του ΔΣ, ο Δημήτρης Γόντικας δήλωσε:

“Από όσα πληροφορούμαι υπεγράφη η συμφωνία μεταβίβασης των μετοχών του κ. Βαρδινογιάννη και στη συμφωνία προβλέπεται όρος ανάληψης της ευθύνης για τη ΓΗΠΕΛ. Επίσης υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία μεταξύ του κ. Αλαφούζου και του κ. Βαρδινογιάννη για την παραχώρηση του προπονητικού κέντρου της Παιανίας για ένα χρόνο χωρίς χρήματα.

Δεν υπάρχουν δεδομένα ακόμη για το δάνειο. Ό,τι γίνεται και σε επίπεδο προσπαθειών για εξεύρεση πόρων, είναι μια συνεχώς εξελισσόμενη διαδικασία. Άλλα μπορεί να είναι τα δεδομένα τώρα και άλλα μετά. 

Δεν έχει τελειώσει κάτι με την αδειοδότηση. Περιμένουμε την επίσημη ενημέρωση από την ΕΠΟ.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε