Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Βάργκας: Παραποιήθηκαν τα λόγια μου

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Ο Κολομβιανός μέσος της ΑΕΚ διέψευσε ότι άφησε την οποιαδήποτε κατά του προπονητή του ενώ και η ΠΑΕ έβγαλε ανακοίνωση κατά μερίδας του τύπου.

Η δήλωση του Βάργκας:

“Αναφορικά με σημερινή μου συνέντευξη που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Real Νews, θα ήθελα να διευκρινίσω τα παρακάτω:
 
Σε σχετική ερώτηση, δεν μπήκα καν στη διαδικασία να συγκρίνω τη δουλειά του κ. Κωστένογλου με αυτή του κ. Χιμένεθ. Είπα ότι πρόκειται για δύο προπονητές διαφορετικών σχολών, με ξεχωριστό τρόπο δουλειάς.
 
Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή μου και είμαι αποφασισμένος μαζί με τους συμπαίκτες μου να τα δώσουμε όλα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
 
Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και ο στόχος της είναι πάντα αυτός. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, ενωμένοι για την επίτευξη αυτού του στόχου.
 
Ειλικρινά μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως παραποιήθηκαν τα λόγια μου”.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
“Μετά τα “έγκριτα” δημοσιεύματα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, τα οποία ενημέρωναν τον φίλαθλο κόσμο περί δήθεν προσφυγών που θα έκαναν οι ποδοσφαιριστές μας και που διαψεύστηκαν από τους ίδιους, συνεχίζεται να παρατηρείται μια προσπάθεια αποσταθεροποίησης της ΠΑΕ ΑΕΚ από τον πρωταρχικό της στόχο, που είναι η εξεύρεση μιας οριστικής και βιώσιμης λύσης για το μέλλον της ομάδας.

Οποιοσδήποτε προσπαθήσει να διαστρεβλώσει και να παραποιήσει καταστάσεις θα μας βρει απέναντί του”

 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε