Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Βαριά τιμωρία σε Πίρσον, Φραγκουλάκη και Χίμπλινγκερ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Μετά από απόφαση του προέδρου του Εργοτέλη, Απόστολου Παπουτσάκη η διοίκηση των Κρητικών επέβαλε τιμωρία δύο αγωνιστικών και χρηματικό πρόστιμο στους τρεις ποδοσφαιριστές για την συμπεριφορά τους στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Στην επίσημη ανακοίνωση του ο Εργοτέλης αναφέρει: “Έπειτα από απόφαση του προέδρου Απόστολου Παπουτσάκη και του προπονητή Νίκου Καραγεωργίου οι ποδοσφαιριστές Μάριο Χίμπλινγκερ, Σόρεν Πίρσον και Μιχάλης Φραγκουλάκης δεν υπολογίζονται για τους δύο επόμενους αγώνες, λόγω της ανάρμοστης συμπεριφοράς που επέδειξαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Για τον ίδιο λόγο στους παραπάνω ποδοσφαιριστές θα επιβληθεί και πρόστιμο, όπως προβλέπεται από τον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας μας”.
Ο μεν Φραγκουλάκης όταν αντικαταστάθηκε στο 43ο λεπτό από τον Κουτσιανικούλη, κτυπούσε τον πάγκο διαμαρτυρόμενος τόσο για την αλλαγή του, όσο και για την εικόνα της ομάδας του, οι δε Πίρσον και Χίμπλιγκερ για την μεταξύ τους λογομαχία στο λάθος που έκαναν και στοίχησε το πέναλτι στον Λέτο στο 56’, το οποίο ο Αργεντινός έκανε γκολ διαμορφώνοντας το 4-0.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε