Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Βαριές “καμπάνες” για τα επεισόδια στον τελικό! – Χωρίς κόσμο η ΑΕΚ στα πλέι-οφ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ακριβά θα πληρώσει η “Ένωση” τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου καθώς τιμωρήθηκε από την ΕΠΟ με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και 292.500 ευρώ πρόστιμο. Με δύο αγωνιστικές και 60.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Ατρόμητος.

Τις αυστηρότερες ποινές που προβλέπει ο κανονισμός επέβαλε η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ σε ΑΕΚ και Ατρόμητο για τα όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου στο Ολυμπιακό Στάδιο.
 
Χωρίς τη συμπαράσταση των φιλάθλων της θα αγωνιστεί η ΑΕΚ στην συνέχεια των πλέι οφ καθώς η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, τιμώρησε την “Ενωση” με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο-“μαμούθ” ύψους 292.500 ευρώ για τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Ο Ατρόμητος τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές, ποινή που θα εκτίσει την επόμενη σεζόν αφού δεν έχει πλέον υποχρεώσεις, καθώς και με πρόστιμο 60.000 ευρώ. Παράλληλα έγινε επίπληξη στον προπονητή των Περιστεριωτών, Γιώργο Δώνη, και υποχρεούται να ανακαλέσει τις δηλώσεις του εντός 15 ημερών μέσω μίας αθλητικής και μία πολιτικής εφημερίδας.

Σκληρή αντίδραση του Ατρομήτου

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε