Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Βαριές “καμπάνες” σε 11 διεθνείς Μεξικανούς για συμμετοχή σε πάρτι “οργίων”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Μεξικό τιμώρησε με εξάμηνο αποκλεισμό τους Κάρλος Βέλα και Εφρέν Χουάρεθ και με χρηματικά πρόστιμα άλλους 9 διεθνείς με τον τοπικό Τύπο να κάνει λόγο για συμμετοχή τους σε πάρτι “οργίων”. Δείτε το βίντεο.

Οι ποδοσφαιριστές κατηγορήθηκαν για συμμετοχή σε πάρτι που έγινε στο ξενοδοχείο της Εθνικής ομάδας λίγο μετά το νικηφόρο φιλικό παιχνίδι με την Κολομβία.
 
Αν και επισήμως δεν ανακοινώθηκε κάτι σχετικό, ο τοπικός Τύπος έκανε λόγο για πάρτι “οργίων” με την συμμετοχή αρκετών διεθνών.Ο τεχνικός διευθυντής του Μεξικού, Νέστορ ντε λα Τόρε, δήλωσε για το θέμα: “Οι Κάρλος Βέλα και Εφρέν Χουάρεθ θα αποκλειστούν για έξι μήνες μετρώντας από την ημέρα που έγινε το συμβάν (σ.σ. 8 Σεπτεμβρίου), καθώς παραβίασαν τέσσερις πειθαρχικούς κανονισμούς της ομάδας”.
 
Παράλληλα, οι Βέλα, Χουάρεθ και εννέα ακόμα διεθνείς, θα πληρώσουν πρόστιμο 50.000 πέσος (2.517 λίρες). Πρόκειται για τους Τζιοβάνι ντος Σάντος, Χαβιέ Ερνάντεθ, Γκιγιέρμο Οτσόα, Φρανσίσκο Ροντρίγκεθ, Κάρλος Σαλσίδο, Αντρέ Γκουαρδάδο, Γκεράρδο Τοράντο, Πάμπλο Μπαρέρα, Ράφα Μάρκες, Ενρίκε Εσκέντα και Έκτορ Μορένο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε