Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Βάσεις πρόκρισης: Μπνέι Γιεχούντα – ΠΑΟΚ (20:00)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι για τη φετινή σεζόν η ομάδα του Γιώργου Δώνη καλείται να δείξει το… γνωστό ευρωπαϊκό του πρόσωπο και να κάνει το πρώτο βήμα για να περάσει στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ (NewsIt,Novasports 2).

Πάντα το πρώτο παιχνίδι κρύβει κινδύνους, αλλά ο Έλληνας τεχνικός θεωρεί ότι στο ντεμπούτο του σε επίσημο παιχνίδι θα οδηγήσει τον “Δικέφαλο του Βορρά” σε ένα αποτέλεσμα που θα τον φέρει αγκαλιά με την πρόκριση.

Εξάλλου, η Μπνέι Γιεχούντα δεν έχει, ούτε την εμπειρία, ούτε την έδρα – φόβητρο και αν τα λάθη αποφευχθούν, τότε ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να επιστρέψει στη βάση του χωρίς να έχει δεχτεί κάποιο τέρμα και με το ένα πόδι στην επόμενη φάση

Σε ό,τι αφορά στην ενδεκάδα, ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να κρατήσει στον πάγκο τον Σαλπιγγίδη και να προτιμήσει τον Γιάννου ως παρτενέρ του Αθανασιάδη στην επίθεση.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Γλύκος, Κατσικάς και Κουμάλο είναι οι μόνες λύσεις στα στόπερ, Λίνο και Έτο θα καλύψουν το δεξί και αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα, Γκαρσία και Λάζαρ θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, έχοντας στα πλάγια τον Ρομπέρ (αριστερά) και τον Γεωργιάδη (δεξιά).

Στον πάγκο αναμένεται να κάτσουν οι Γιακουμής, Ιντζίδης, Αποστολόπουλος, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Σαλπιγγίδης, Πέλκας, Παναγιωτούδης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε