Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Βασικοί στο Καυτανζόγλειο Ουρτάδο και Φούστερ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Ηρακλή. Εντυπωσιασμένος ο Βαλβέρδε από την ετοιμότητα των Ουρτάδο, Φούστερ σκέφτεται να τους χρησιμοποιήσει ακόμα και βασικούς.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του ενόψει της αναμέτρησης στο Καυτανζόγλειο, αφού κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης δοκίμασε ανακατεμένα σχήματα. Μάλιστα, σε κάποια στιγμή του προγράμματος ο 46χρονος προπονητής έβαλε με τους βασικούς τον Μάρκο Πάντελιτς, ο οποίος θεωρείται απίθανο να αγωνιστεί – αφού είναι ακόμα ανέτοιμος.

Όλα δείχνουν ότι η ενδεκάδα που αναμένεται να χρησιμοποιήσει ο Βαλβέρδε δεν θα έχει τεράστιες διαφορές από εκείνη που παρέταξε στον Βόλο. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Νικοπολίδης, μπροστά του θα βρίσκονται οι Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μοντέστο και Χολέμπας. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Ντουντού με τον Ιμπαγάσα, έχοντας στα πλάγια τον Ρόμενταλ και τον Ριέρα. Μια θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν ο Φουστέ και ο Μοϊσές, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μήτρογλου.

 
Εντός της ημέρας αναμένεται να λυθεί το συμβόλαιο του Έντσο Μαρέσκα με τον Ολυμπιακό. Η διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι μικρή και οι Πειραιώτες φέρονται να δίνουν 900.000 ευρώ στον Ιταλό για να αποχωρήσει από την ομάδα. Την ίδια ώρα, στην πόρτα της εξόδου φέρεται να βρίσκεται και ο Οσκαρ. Αυτή τη στιγμή δεν έχει υπάρξει ενδιαφέρον για τον Ισπανό μέσο, όμως ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή ζήτησε μια διορία δύο-τριών ημερών για να προτείνει σε άλλες ομάδες τον πελάτη του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε