Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Βασιλακόπουλος: Δεν θα υποκύψουμε στην αλητεία – Ο τελικός κυπέλλου θα γίνει στις 6 Μαρτίου

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ ήταν κατηγορηματικός όσον αφορά στη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου, ξεκαθαρίζοντας ότι το ματς θα γίνει κανονικά όπως έχει προγραμματιστεί.

Με δηλώσεις του στον Sentra FM, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος μίλησε…

Για το ενδεχόμενο μετάθεσης του τελικού: “Εμείς πάμε για να γίνει ο αγώνας. Δεν μπορούμε να υποχωρούμε μπροστά στην αλητεία. Εχουμε προγραμματίσει για τις 6 Μάρτη τον τελικό κι έτσι θα γίνει. Μιλάμε με φορείς, σήμερα θα κάνουμε μια πρώτη σύσκεψη και θα λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα για να διεξαχθεί ο αγώνας. Δεν το συζητάμε. Θα διεξαχθεί 6 Μαρτίου στο Ελληνικό. Δεν μπορούμε να υποκύπτουμε στην αλητεία. Αντίθετα θα πρέπει να είμαστε επιθετικοί.”
 
Για τη θέση της ομοσπονδίας: “Μας εκθέτουν όσα δυσάρεστα κι απαράδεκτα γίνονται, όμως έχει διαμορφωθεί μια πραγματικότητα την οποία πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Δεν ξέρω ποιος διακινεί ανοησίες. Η θέση της ομοσπονδίας είναι αυτή και με δική μου πρωτοβουλία ήρθα σε επαφή με τους αρμόδιους και ξεκίνησαν τις συζητήσεις για να προγραμματίσουμε με τον καλύτερο τρόπο την διεξαγωγή του τελικού.”
 
Γα το αν μπορεί να διεξαχθεί ο τελικός μόνο με μαθητές: “Εφόσον μπορεί να διασφαλιστεί η παρουσία παιδιών δεν θα ήμουν αρνητικός, όμως είναι δύσκολο γιατί μπορεί να παρεισφρήσουν μέσα η αλητεία και η αθλιότητα και να κινδυνεύσουν και τα παιδιά.”
 
Για το τι πρέπει να γίνει: “Πρέπει να κοπεί ο ομφάλιος λώρος των ΚΑΕ και των ΠΑΕ με τους συνδέσμους αθλιότητας. Να τους αφαιρεθεί το δικαίωμα να κάνουν χρήση των χρωμάτων, σημάτων, ονομάτων των ομάδων. Αυτό δεν είναι αντισυνταγματικό, γίνεται.
Πρέπει να σταματήσει η αθλιότητα με τις δήθεν Ανώνυμες Εταιρίες. Να πάνε στο υπουργείο εμπορίου και να ελέγχονται από τα αρμόδια όργανα. Αν ελέγξουν τις ΠΑΕ και τις ΚΑΕ από το 80% θα αφαιρεθεί η άδεια λειτουργίας. Μόνο με τέτοιες παρεμβάσεις μπορούμε να διώξουμε την αθλιότητα και την αλητεία. Θέλει ριζικές παρεμβάσεις.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε