Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Βασιλακόπουλος: Οδηγούν το αθλητικό κίνημα σε αφανισμό!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ εμφανίστηκε έντονα προβληματισμένος με το άρθρο 27 του νέου φορολογικού νόμου, που προβλέπει αυστηρή εποπτεία του Υπουργείου Οικονομικών στις αθλητικές ομοσπονδίες και τα στελέχη τους

Ο κ. Βασιλακόπουλος τόνισε ότι το συγκεκριμένο άρθρο “… επιβάλλει μία νέα πραγματικότητα η οποία οδηγεί το αθλητικό κίνημα στην πλήρη απαξίωση, απομόνωση και αφανισμό”.

“Προκαλεί κατάπληξη και δημιουργεί ερωτηματικά το μέγεθος της άγνοιας και της αναλγησίας των εισηγητών και αυτών που ψήφισαν και ενέκριναν το άρθρο 27 του Ν. 4110/2013. Το συγκεκριμένο άρθρο επιβάλλει, και μάλιστα με τρόπο ποινικής απειλής, μία νέα πραγματικότητα η οποία οδηγεί το αθλητικό κίνημα στην πλήρη απαξίωση, απομόνωση και αφανισμό. Το φέρει δε σε ευθεία αντίθεση και αντιπαράθεση με τη διεθνή αθλητική κοινωνία και τους διεθνείς αθλητικούς οργανισμούς. Όπως επίσης και με πρόσφατη απόφαση της ΔΟΕ σχετικά με την αυτονομία και ανεξαρτησία των εθνικών και διεθνών ομοσπονδιών.

Η ταφόπλακα έχει πέσει και καλούνται οι άνθρωποι που αγαπούν τον αθλητισμό με συγκεκριμένες και οργανωμένες κινήσεις να αντιδράσουν. Εκτός των άλλων το άρθρο προσβάλει με την ποινικοποίηση και την αστυνόμευση των πάντων την εθελοντική παρουσία και προσφορά, η οποία αποτελεί τη βάση ανάπτυξης του αθλητισμού. Αιδώς Αργείοι”, ήταν η δήλωση του προέδρου της ΕΟΚ, Γιώργου Βασιλακόπουλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε