Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Βαθμός “χρυσάφι” για τον Ηρακλή

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ένα πέναλτι που είδε ο Θάνος και μετέτρεψε σε γκολ ο Μάρα διαμόρφωσε το τελικό 1-1 μεταξύ του Ολυμπιακού Βόλου και του Ηρακλή. Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με τον Καπετάνο στο 13′.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Το ματς ξεκίνησε με εκπληκτικό ρυθμό και ήταν δεδομένο ότι το γκολ δεν θα αργούσε. Αρχικά ο Ηρακλής προσπάθησε να απειλήσει με το σουτ του Σολτάνι όμως από εκεί και μετά ο Ολυμπιακός κυριάρχησε. Ο Ελευθερόπουλος νίκησε τον Μαρτίν, όχι όμως και τον Καπετάνο ο οποίος στο 13′ με εξαιρετικό σουτ άνοιξε το σκορ.

 
Ο ρυθμός μετά το γκολ έπεσε και οι γηπεδούχοι φάνηκαν ικανοποιημένοι με το υπέρ τους 1-0. Ο γηραιός δεν μπορούσε να φτάσει με αξιώσεις στην εστία του Γιακούποβιτς και το 1-0 διατηρήθηκε μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι γηπεδούχοι διεκδίκησαν και δεύτερο τέρμα αλλά ο Μαρτίν δεν ήταν στην ημέρα του και είτε ο Ελευθερόπουλος είτε οι αμυντικοί του στέρησαν τη δυνατότητα να σκοράρει.

Ο Γιώργος Παράσχος ρίσκαρε και δικαιώιθηκε. Στο 78′ ο Αραμπατζής κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα από τον Μόνχε και ο Μάρα που είχε μπει ως αλλαγή διαμόρφωσε, ένα λεπτό αργότερα, το τελικό 1-1.

Ο Ολυμπιακός Βόλου έπιασε την Καβάλα στην πέμπτη θέση ενώ ο Ηρακλής απομακρύνθηκε κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη.

Ολυμπιακός Βόλου: Γιακούποβιτς, Ντολεζάι, Καπετάνος (11′ Ακόστα), Ούμπιντες, Μπρέσκα, Ζαραδούκας, Σανκαρέ, Μαρτίν (76′ Σολάκης), Ζέλεσι (84′ Νέμεθ), Μόνχε, Αλβάρεζ.

 
Ηρακλής: Ελευθερόπουλος, Κυριαζής, Πάμπλο Λίμα, Κατσαμπής, Παπαστεριανός, Ντάνι, Αραμπατζής, Πίτου Γκαρσία (69′ Μάρα), Ιάκομπ (77′ Ζερκά), Σολτάνι, Μαχόπ (46′ Επαλέ).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε