Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Βαθμός “χρυσάφι” για τον ΠΑΟΚ στο Βέλγιο

Ο Στέλιος Μαλεζάς πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε στο Βέλγιο, ΦΩΤΟ REUTERS.
Ο ΠΑΟΚ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Μπριζ κατάφερε με γκολ του Μαλεζά να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας και να ξεκινήσει με θετικό πρόσημο τις υποχρεώσεις του στον όμιλο. Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Φιλομένο στο 90′.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Ο Δικέφαλος του Βορρά έφυγε με βαθμό από το Βέλγιο, αλλά τα χαμόγελα θα ήταν πολύ μεγαλύτερα αν στις καθυστερήσεις ο Φιλομένο είχε νικήσει στο τετ α τετ τον τερματοφύλακα της Μπριζ.
 
Οι Βέλγοι ήταν αυτοί που ξεκίνησαν πιο δυνατά το ματς, έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες μέχρι το δεκάλεπτο. Ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε το ματς και άρχισε σιγά σιγά να δημιουργεί προβλήματα στην άμυνα της Μπριζ.
 
Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς μεγάλη ευκαιρία και στο δεύτερο οι Βέλγοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι.
 
Ο Κρέσιτς στάθηκε στο ύψος του σε δύο περιπτώσεις αλλά στο 58′ δεν κατάφερε να νικήσει τον Κουεμάχα ο οποίος άνοιξε το σκορ.
 
Ο ΠΑΟΚ δεν τα παράτησε, βγήκε μπροστά και δικαιώθηκε στο 78′ όταν ο Μαλεζάς με κεφαλιά έκανε το 1-1.
 
Ο Δικέφαλος του Βορρά δεν ήταν ικανοποιημένος με το 1-1 και γι’ αυτό συνέχισε να απειλεί. Ο Βιεϊρίνια στο 90′ με μακρινό σουτ απείλησε και λίγο αργότερα ο Φιλομένο έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία.
 
Στο άλλο ματς του ομίλου η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έκανε την έκπληξη επικρατώντας με 2-0 της Βιγιαρεάλ.
Κλαμπ Μπριζ: Στάινεν, Όφκενς, Νταλμά (80′ Βάργκας), Ντιράρ, Ντονκ, Βερμούελεν (23′ Σιμάες), Γκεράερτς, Ζούνιορ Ντίαζ, Οντίντζα, Κουεμάχα, Πέρισιτς.

 
ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Πάμπλο Γκαρσία, Βιτόλο, Σαλπιγγίδης (90′ Φιλομένο), Μαλεζάς, Παπάζογλου (73′ Ελ Ζαρ), Κοντρέρας, Λίνο, Βιεϊρίνια, Ίβιτς (90′ Φωτάκης), Σνάουτσνερ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε