Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Βάζει… πλάτη ο Ντέμης – “Καθαρίζει” για το άρθρο 44

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας αποκαλύπτει την επίσκεψη του Ντέμη Νικολαΐδη στα γραφεία της ΦΑΕ Αθηνών και την συνάντηση που είχε με τον διευθυντή της, προκειμένου να συζητήσουν για τις οφειλές της ΠΑΕ ΑΕΚ προς το Δημόσιο.

Μία κίνηση η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί ως… προάγγελος επιστροφής του Ντέμη Νικολαΐδη στα διοικητικά της ΑΕΚ εμφανίζει την Παρασκευή ο αθλητικός Τύπος.

Όπως αναφέρει η “Sportday”, ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης, επισκέφτηκε τα γραφεία της ΦΑΕ Αθηνών στη λεωφόρο Κηφισίας και συναντήθηκε με τον διευθυντή Σταύρο Καββαδία, προκειμένου να συζητήσουν για τις οφειλές του συλλόγου προς το Δημόσιο.

Ο Νικολαΐδης απέκτησε πλήρη εικόνα για τις οφειλές της ΑΕΚ, ενώ πρόθεσή του είναι να τακτοποιήσει και να διακανονίσει εκ νέου τις οικονομικές εκκρεμότητες της ΠΑΕ.

Προτεραιότητα, φυσικά, αποτελεί το γεγονός ότι οι “κιτρινόμαυροι” πρέπει να αποπληρώσουν τη δόση για το άρθρο 44, καθώς κινδυνεύουν να βγουν από την ευνοϊκή ρύθμιση.

Πρόκειται για το ποσό των 1,25 εκατ. ευρώ, με τον Ντέμη Νικολαΐδη να φέρεται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, να δεσμεύεται να πληρώσει τη δόση τον Μάιο. “Μη σε απασχολεί η δόση για το άρθρο 44, θα την πληρώσω εγώ τον επόμενο μήνα”, φέρεται να είπε ο Ντέμης στον κ. Καββαδία.

Εν τω μεταξύ, ο Νικολαΐδης θα βρεθεί στη γιορτή του συνδέσμου Νέας Υόρκης, όπου θα συναντηθεί με τον Νίκο Νοτιά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε