Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Βάζει “στοπ” σε… μνηστήρες – Δυο επιστροφές με Ατρόμητο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Από τον Παναθηναϊκό -για μια ακόμα φορά- ξεκαθαρίζουν πως δεν πρόκειται να πωληθεί, στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όχι μόνο ο Λέτο, αλλά κανένας από τους βασικούς παίκτες. Δυο σημαντικές επιστροφές θα έχει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.“Έφοδος” από τον ΣΔΟΕ.

Τέλος στις φήμες που ήθελαν τον Σεμπάστιαν Λέτο να αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό βάζουν κύκλοι της πράσινης ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα, από τον Παναθηναϊκό διαψεύδουν με κάθε τρόπο ότι θα πωληθεί ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Η συγκεκριμένη τοποθέτηση δεν αφορά όμως μόνο τον Σεμπάστιαν Λέτο. Το ίδιο ισχύει και για όλους τους βασικούς ποδοσφαιριστές του “τριφυλλιού”. Η μοναδική περίπτωση να παραχωρηθεί κάποιος είναι να έρθει μια εξωπραγματική πρόταση.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά νέα της ομάδας, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα έχει δυο σημαντικές επιστροφές ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ.

Ο Σιμάο εξέτισε την τιμωρία του, ενώ ο Γιόσου Σαριέγκι ξεπέρασε τον μυϊκό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.

Στην προπόνηση της Πέμπτης, όσοι έπαιξαν βασικοί στο ματς με την Δόξα Δράμας έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά, με εξαίρεση τον Ρούντολφ Γκέργκελι και τον Γιούρκα Σεϊταρίδη, που συνεχίζουν θεραπεία. Ο Ούγγρος φορ δεν υπολογίζεται ούτε για το προσεχές ματς.

Κανονικά προπονήθηκαν και πάλι οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Σωτήρης Νίνης, που προέρχονται από σοβαρούς τραυματισμούς. Ο πρώτος δεν αργεί η ώρα που θα πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Πορτογάλο προπονητή, ενώ ο δεύτερος θα πρέπει να περιμένει λίγο ακόμη.

Έφοδος από ΣΔΟΕ

Αιφνιδιαστική έφοδο στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός πραγματοποίησε η δίωξη οικονομικού εγκλήματος που διαπίστωσε παραβάσεις.

 Οι “ράμπο” της εφορίας φέρεται να βρήκαν σημαντικές οφειλές αγγελιόσημου προς το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ (περίπου 300.000 ευρώ) και να επέβαλαν μεγάλες ποινές.

Από την πλευρά της ΠΑΕ, η επίσημη θέση είναι πως δεν υπάρχει καμία ανησυχία για εκκρεμότητες με την εφορία.

“Ο Λέτο φεύγει από τον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε