Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Βάζει τους “εκτελεστές” ο Ζαρντίμ – Έρχεται ανανέωση για Μήτρογλου

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Να χωρέσει τους Τζεμπούρ και Μήτρογλου στην επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού θα προσπαθήσει ο Πορτογάλος τεχνικός. Με νέο συμβόλαιο ετοιμάζεται να ανταμείψει η διοίκηση του Ολυμπιακού τις πολύ καλές εμφανίσεις του Έλληνα επιθετικού

Η απουσία του Ραφίκ Τζεμπούρ στα τελευταία ματς δεν φάνηκε ιδιαίτερα στον Ολυμπιακό, με τον Κώστα Μήτρογλου να τον αντικαθιστά επάξια στο σκοράρισμα. Τώρα ο Ζαρντίμ καλείται να τους χωρέσει στην ενδεκάδα.

Ο Αλγερινός στράικερ είναι ο πρώτος σκόρερ των «ερυθρόλευκων» στο πρωτάθλημα, ενώ ο 24χρονος επιθετικός σκοράρει συνεχώς στα τελευταία παιχνίδια, σημειώνοντας πολύτιμα γκολ στην Ευρώπη.

Αυτά τα δεδομένα αναγκάζουν τον Ζαρντίμ να αλλάξει το σύστημα σε 4-4-2, προκειμένου να παίζουν Τζεμπούρ και Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης. Νωρίτερα φέτος στη σεζόν, είχε βάλει και τους δυο παίκτες στην ενδεκάδα στο 4-3-3, με τον Αλγερινό στην κορυφή και τον Έλληνα άσο στα άκρα.

Παράλληλα, στο Λιμάνι σκέφτονται να προσφέρουν νέο συμβόλαιο στον Μήτρογλου, σαν επιβράβευση για τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του. Η ισχύουσα συμφωνία μαζί του λήγει το 2014, ενώ και η ρήτρα που έχει μπει είναι ικανοποιητική, 8 εκατ. ευρώ, ωστόσο θέλουν να φροντίσουν άμεσα να τον “δέσουν”.

“Ο κόσμος κάνει την διαφορά στον Ολυμπιακό” (VIDEO)

Επιστροφή Κοντρέρας και δοκιμή Πίνο στον Ολυμπιακό

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε