Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Βαζέχα: Με τον Χουάν στον πάγκο όλα γίνονται!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού μίλησε για τις πιθανότητες πρόκρισης που έχει το “τριφύλλι”, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Χουάν Ραμόν Ρότσα, ενώ πρότεινε στη διοίκηση των “πρασίνων” να φέρει τον Γκέκα στην ομάδα.

Μιλώντας στο “NovaΣΠΟΡ FM”, ο Κριστόφ Βαζέχα υπογράμμισε πως ο Αργεντινός τεχνικός ξέρει τι πρέπει να κάνει για να παίζει η ομάδα πιο ελεύθερα, ενώ παράλληλα πρόσθεσε πως οι “πράσινοι” χρειάζονται έναν γκολτζή, ένα δημιουργικό χαφ και ένα ή δυο στόπερ επισημαίνοντας πως ο Φάνης Γκέκας είναι μια καλή επιλογή για την επίθεση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κριστόφ Βαζέχα:

Για το χθεσινό ματς με την Μάριμπορ: «Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν τόσο καλός σε αυτό το ματς όσο ήταν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Έπαιξε όμως πολύ έξυπνα. Ήταν κουρασμένος και ήθελε να παίξει την κόντρα επίθεση στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερος και δίκαια νίκησε. Σε αυτή την περίοδο δεν μετρά τόσο η εμφάνιση αλλά η νίκη, με την οποία ο Παναθηναϊκός τώρα ελπίζει ακόμα και σε πρόκριση». 

Για τον Χουάν Ραμόν Ρότσα και την προσπάθεια του: «Εγώ τον Χουάν τον γνωρίζω αρκετά καλά. Θέλει να δώσει ψυχολογία στα παιδιά και να τους κάνει να χαίρονται το παιχνίδι. Πρέπει να υπάρξει μια σειρά νικών για να αποκτήσει ταυτότητα η ομάδα. Πριν, με τον Φερέιρα δεν υπήρχε σταθερότητα. Πολύ σημαντική υπόθεση είναι όμως οι νίκες. Η αλήθεια είναι πως δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Οι ίδιοι παίκτες αγωνίζονται. Ο Ρότσα ξέρει τι να κάνει για να παίζουν ένα πιο ελεύθερο παιχνίδι». 

Για τον Τοτσέ: «Ο Τοτσέ είχε μία μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, που θα μπορούσε να περάσει τον τερματοφύλακα. Στο δεύτερο μέρος στην φάση που ήταν οφσάιντ, νομίζω η μπάλα έβγαινε άουτ. Αλλά εγώ προτιμώ έναν επιθετικό που βρίσκεται στις φάσεις παρά έναν που δεν βρίσκεται πουθενά στο γήπεδο. Με τον Ρότσα ο Παναθηναϊκός βγάζει περισσότερες ευκαιρίες αλλά δεν υπάρχει συγκέντρωση στην τελική προσπάθεια. Αν δουλέψει σε αυτό ο Παναθηναϊκός θα βρει λύσεις». 

Για το αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League: «Με τον Χουάν στον πάγκο όλα γίνονται! Θυμάμαι τα ματς με την Χάιντουκ και την Πόρτο και δεν μπορώ να πω τίποτα με σιγουριά για τον Χουάν (γέλια)» 

Για το αν χρειάζεται να ενισχυθεί ο Παναθηναϊκός τον Γενάρη: «Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται σίγουρα ένα γκολτζή, έναν δημιουργικό χαφ και ίσως έναν ή δύο στόπερ. Αν και νομίζω πως ο Πετρόπουλος θα πρέπει να πάρει ευκαιρίες. Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές όμως. Είναι δύσκολες οι εποχές οικονομικά και δεν πρέπει να περιμένουμε πολλά πράγματα». 

Για τον Φάνη Γκέκα: «Ο Φάνης έχει το γκολ στο DNA του. Μισή φάση και βάζει γκολ. Αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να τον φέρει θα είναι μια πολύ καλή επιλογή».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε