Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Βεκρής: Μακάρι να αναλάβει ο Πολέμης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ευχήθηκε να αναλάβει τα ηνία της ΠΑΕ ο Αδαμάντιος Πολέμης, που αυτή τη στιγμή φαντάζει ως η μοναδική λύση.

Η νίκη επί της Ξάνθης έφερε χαμόγελα μετά από καιρό στον Παναθηναϊκό όμως η διοικητική αβεβαιότητα δεν επιτρέπει στους φίλους της ομάδας να χαρούν για πολύ.

Ο προσωρινός πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Βεκρής με δηλώσεις του στον Sentra FM μίλησε:

Για τις προθέσεις του: “Ποτέ δεν θα πουλούσα φύκια και μεταξωτές κορδέλες στον κόσμο. Κάποιοι πρέπει να βγουν μπροστά. Να έχουν και χρόνο και πόρους. Το ποδόσφαιρο είναι πολύ ακριβή ενασχόληση σήμερα. Δεν έχω ενδείξεις, αλλά τίποτα δεν αποκλείεται σε ένα σωματείο σαν τον Παναθηναϊκό και ίσως οι συζητήσεις γίνονται ερήμην μου. Εγώ είμαι υπηρεσιακός πρόεδρος και στρατιώτης.”

Για τον Αδαμάντιο Πολέμη:  “Μακάρι να αναλάβει ο Αδαμάντιος. Έχει και διοικητική πείρα και είναι από τους πιο ικανούς Έλληνες εφοπλιστές και αρκετά εύπορος. Δεν φοβάται τα βαθιά, αλλά δεν ξέρει τον χώρο. Δεν συγκρίνονται ο Κωνσταντόπουλος με τον Πολέμη. Είναι δύο χρόνια στο ΔΣ του Παναθηναϊκού και κάπως παρακολουθεί τα τεκταινόμενα.”
 
Για τη μεταγραφική ενίσχυση: “Στο πλαίσιο της γενικότερης οικονομικής κρίσης δεν μπορούμε να μιλάμε για τέτοια μεγέθη πια, σαν τον Σισέ. Εγώ εξυπηρετώ μια κατάσταση και δεν ξέρω τι μπορεί να γίνεται πίσω από τις κουρτίνες. Δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο για μεταγραφές.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε