Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Βελάσκες: Στοίχημα για μένα ο Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο αμυντικός από τη Βενεζουέλα αναφέρθηκε στις πρώτες του εμπειρίες με την φανέλα του Παναθηναϊκού, ενώ έπλεξε το εγκώμιο των Φερέιρα και Μπουμσόνγκ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βελάσκες στην ιστοσελίδα της πατρίδας του “talcuadigital”:

Για το πρώτο του επίσημο ματς: «Όταν μπαίνεις στο γήπεδο και ακούς τον ύμνο του Τσάμπιονς Λιγκ, περνούν πολλά από το μυαλό σου, είναι τρομερό συναίσθημα, όμως δεν μπορούσα να χάσω την αυτοσυγκέντρωση μου, γιατί το παιχνίδι μόλις άρχισε και έπρεπε να δώσω το 100%. Ηταν κάτι που πάντα ονειρευόμουν».

Για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό: «Ειλικρινά δεν περίμενα να παίξω τόσο σύντομα. Ξεκίνησα και στα τέσσερα φιλικά που δώσαμε. Είναι ένα στοίχημα για μένα, αφού ακόμα είμαι στην αρχή».

Για τη Μάδεργουελ: «Είναι μια κλασική βρετανική ομάδα. Επιχειρεί πάντα να πηγαίνει το παιχνίδι στα άκρα. Έχουν έναν καλό επιθετικό, πολύ ψηλό, ο οποίος θέλει προσοχή ενόψει του επαναληπτικού».

Για τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ: «Η εμπειρία του είναι αξιοθαύμαστη. Καθοδηγεί την άμυνα την ώρα του αγώνα. Βοηθάει εμένα, αλλά και όλους τους συμπαίκτες μου. Μαθαίνω από αυτόν σε κάθε προπόνηση. Είναι απόλαυση να αγωνίζεσαι δίπλα σε παίκτες τέτοιας κλάσης».

Για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα: «Ο δάσκαλος με διορθώνει όπου χρειάζεται, μου δίνει συμβουλές ειδικά στον τομέα της ταχύτητας. Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι πολύ γρήγορο συγκριτικά με τη Βενεζουέλα. Παράλληλα, το παιχνίδι εδώ είναι πολύ δυνατό, με πολλές επαφές».

Για τον Παναθηναϊκό: «Είναι ένας εξαιρετικός σύλλογος και όλοι με κάνουν να νιώθω σαν στο σπίτι μου. Προς το παρόν συνεννοούμαστε στα αγγλικά, ωστόσο έχω μάθει και κάποιες ελληνικές λέξεις. Αρχικά εξεπλάγην, δεν φανταζόμουν ότι ο Παναθηναϊκός ήταν μια τόσο δημοφιλής ομάδα. Στην Ελλάδα υπάρχουν 12-14 αθλητικά έντυπα που κάνουν συχνά συνεντεύξεις».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε