Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Βέλλιος: Αν δεν υπήρχε η Εθνική Νέων δεν θα έπαιρνα μεταγραφή!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο νεαρός επιθετικός μίλησε για το “όνειρο” που ζει στο Λίβερπουλ, αναφέρθηκε στους λόγους που τον απέκτησε η Έβερτον και αποκάλυψε τι του είπε ο Μόγιες.

Αναλυτικότερα όσα δήλωσε στη «Realsports», ο 19χρονος στράικερ:

Για το πώς νιώθει: «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Ακόμα δεν το έχω πιστέψει. Νομίζω πως είναι ένα όνειρο και ότι σε λίγο θα ξυπνήσω».

Για το πώς τον απέκτησαν τα «Ζαχαρωτά»: «Χρωστάω πολλά στον Ηρακλή, αλλά αν δεν υπήρχε η Εθνική Νέων θεωρώ πως δεν θα έκανα τη μεταγραφή. Η Έβερτον με είχε “τσεκάρει” σε έναν αγώνα με την Πορτογαλία και αποφάσισε να προχωρήσει στην απόκτησή μου μετά τους δύο φιλικούς αγώνες με τα Σκόπια τον Ιανουάριο».

Για το ενδιαφέρον των ελληνικών ομάδων: «Ο Ολυμπιακός με ήθελε, αλλά δεν θα με κράταγε. Θα με έδινε δανεικό τουλάχιστον έως το καλοκαίρι αλλά αυτό δεν με κάλυπτε. Με την ΑΕΚ δεν κατάφερε να βρεθεί λύση ούτε στο οικονομικό, ούτε και σε άλλα θέματα… Η Μπολόνια έδειχνε καλή επιλογή, αλλά μόλις η Έβερτον έμαθε για τις επαφές την ιταλική ομάδα κινήθηκε και όλα τελείωσαν… Ήταν η καλύτερη επιλογή».

Για τις πρώτες του εμπειρίες στην Αγγλία: «Είναι όλα μαγικά εδώ και όλα πολύ διαφορετικά. Η Έβερτον διαθέτει απίστευτες εγκαταστάσεις και προσφέρει τα πάντα σε έναν ποδοσφαιριστή. Ο κόσμος είναι φανταστικός και αυτό το κατάλαβα στο παιχνίδι που παρακολούθησα (σ.σ. Έβερτον-Τσέλσι). Ακόμα και σε μία σωστή πάσα σε χειροκροτούν και σε ενθαρρύνουν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Είναι μια τελείως διαφορετική κατάσταση και ανυπομονώ να τη ζήσω…»

Ο Βέλλιος δεν παρέλειψε να μεταφέρει και τα πρώτα λόγια που του είπε ο Ντέιβιντ Μόγες, τα οποία ήταν: «Τώρα είναι η ευκαιρία σου… Θα πρέπει να συγκεντρωθείς 100% στο ποδόσφαιρο και να δουλέψεις σκληρά. Είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις και να καθιερωθείς σε μια ομάδα όπως η Έβερτον, αλλά να ξέρεις ότι πιστεύω στις ικανότητές σου. Θα χρειαστεί, όμως , να δουλέψεις σκληρά και ίσως περισσότερο από τους συμπαίκτες σου…»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε