Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Βεντούρης: Δεν μπορεί η ΕΠΟ με τους παράγοντες που έχει

Την άποψη πως η ΕΠΟ δεν μπορεί να διοργανώσει ένα… σωστό πρωτάθλημα, εξέφρασε ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Γεράσιμος Βεντούρης, αποχωρώντας από το ΔΣ της Σούπερ Λίγκας το μεσημέρι της Τρίτης.
Δεν μπορεί η ΕΠΟ να στηρίξει το πρωτάθλημα με τους παράγοντες που έχει», είπε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας του Πανιωνίου.
 
Το Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας δεν είχε τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή. Οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός και Λάρισα απείχαν για διαφορετικούς λόγους, ενώ το «παρών» δεν έδωσε ούτε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης, ενώ πέραν του Γεράσιμου Βεντούρη νωρίτερα αποχώρησαν οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ, κ.κ. Κωνσταντινίδης και Κοσμάτος (για να ακολουθήσουν την αποστολή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον ΠΑΟΚ).
 
Ο κ. Κοσμάτος δήλωσε πως δεν συμφωνεί με τη θέση του γενικού γραμματέα Αθλητισμού, Πάνου Μπιτσαξή, να διαλυθεί η Σούπερ Λίγκα και να αναλάβει τη διοργάνωση του πρωταθλήματος η ΕΠΟ, ωστόσο σημείωσε πως «… χρειάζονται βαθιές τιμές γιατί το ποδόσφαιρο νοσεί. Εμείς θα καταθέσουμε εγγράφως τις προτάσεις μας».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε