Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Βγάζει πρόεδρο η Μπιλμπάο και καλεί Βαλβέρδε!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Σύμφωνα με τη “Marca”, ο Χοσού Ουρούτια, που είναι υποψήφιος για την προεδρία της Αθλέτικ, έχει ως πρώτη επιλογή του για προπονητή της ομάδας τον τεχνικό του Ολυμπιακού. Γίνεται λόγος για όρο στο συμβόλαιο του Βαλβέρδε που του επιτρέπει να μείνει ελεύθερος αν έχει πρόταση από ισπανικό σύλλογο.
Ψάχνει το μπαμ με Βιεϊρίνια ο Ολυμπιακός

Μπορεί ο Ερνέστο Βαλβέρδε να έχει συμφωνήσει με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη για την παραμονή του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας για ακόμα μία χρονιά, αλλά τα δημοσιεύματα από την Ισπανία, που τον τοποθετούν ανάμεσα στους υποψήφιους για την θέση του προπονητή στην Αθλέτικ Μπιλμπάο συνεχίζονται…

 
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη “Marca”, ο Χοσού Ουρούτια, που είναι υποψήφιος για την προεδρία των Βάσκων, έχει ως πρώτη επιλογή του για προπονητή της ομάδας τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Και γίνεται λόγος ακόμα και για συνάντηση των δύο ανδρών, με τον Ουρούτια να ζητά από τον 47χρονο προπονητή να αναλάβει τα “ηνία” της Αθλέτικ, στην περίπτωση που αυτός κερδίσει τις εκλογές.
 
Πάντα σύμφωνα με τη “Marca”, το θέμα το οποίο είχε προκύψει πριν από αρκετούς μήνες, δεν τελείωσε ούτε μετά την ξεκάθαρη στάση του Βαλβέρδε σχετικά με την παραμονή του στον Ολυμπιακό, δίνοντας πιθανότητες σε μια τέτοια μετακίνηση.
 
“Ο Ουρούτια δεν έχει αποκλείσει την πιθανότητα ο Βαλβέρδε να έχει στο συμβόλαιό του οψιόν, που θα μπορούσε να τον αποδεσμεύσει από τον Ολυμπιακό, αν μία ομάδα της Πριμέρα Ντιβισιόν τον καλούσε. Και αυτή δεν αποκλείεται να είναι η Μπιλμπάο”, αναφέρει χαρακτηριστικά η ισπανική εφημερίδα.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε