Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Βγάζει στη.. φόρα τις κασέτες ο Κούγιας – Παρέμβαση εισαγγελέα για τη ” νέα παράγκα” !

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μεγάλες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση με όσα καταγγέλονται πέρι “νέας παράγκας” στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο εισαγγελέας κ. Σημιτζόγλου κάλεσε τους Σ. Βοργιά και Κ. Θωμαϊδη να καταθέσουν ενώ ο Α. Κούγιας θα δώσει, την Τετάρτη, τις περιβόητες κασέτες στη δημοσιότητα!

Σύμφωνα με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Παναχαϊκή, ο πρόεδρος της ομάδας, Αλέξης Κούγιας, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη, στην οποία -μεταξύ άλλων- θα δώσει στη δημοσιότητα της απομαγνητοφωνημένη συνομιλία του Αχιλλέα Μπέου.

Η ανακοίνωση:

«Αύριο (σ.σ Τετάρτη) στις 15.00 μ.μ. στο γραφείο του στην Αγυιά θα δώσει συνέντευξη τύπου προς τα ΜΜΕ ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή με θέμα τα όσα συμβαίνουν στο προσκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η συνέντευξη θα έχει σχέση με την Παναχαϊκή και τα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία 2,5 χρόνια αλλά και θα δοθούν απαντήσεις στην σημερινή ανακοίνωση του Αχιλλέα Μπέου.

Στην συνέντευξη ο κ. Κούγιας θα διανείμει στα ΜΜΕ της Πάτρας την απομαγνητοφωνημένη συνομιλία του Αχιλλέα Μπέου και τα όσα ο ίδιος αναφέρει σε αυτή τη συνομιλία».

Καταθέτουν στον εισαγγελέα Βοργιάς – Θωμαίδης

Την προσεχή Παρασκευή θα περάσουν –σύμφωνα με πληροφορίες – το κατώφλι του αθλητικού εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου οι πρώτοι μάρτυρες της υπόθεσης των καταγγελιών του Σωτήρη Βοργιά και του Αλέξη Κούγια, που αφορούν την αναμέτρηση του αγώνα Μακάμπι-Ολυμπιακός, το παρασκήνιο για το Άρης-Παναθηναϊκός και τη φερόμενη εμπλοκή των Μαρινάκη, Δαλούκα, Μπέου και Βασάρα.

Οι πρώτοι που θα καταθέσουν στην Εισαγγελία Αθηνών για την υπόθεση, θα είναι –όπως όλα δείχνουν- ο καταγγέλλων παλιός διαιτητής, Σωτήρης Βοργιάς και ο δημοσιογράφος Κυριάκος Θωμαϊδης, στην εκπομπή του οποίου στο Blue Sky έχουν γίνει οι σχετικές καταγγελίες. Η κατάθεση τους προγραμματίζεται για την προσεχή Παρασκευή, ενώ συνοδευτικά, ο κ. Σιμιτζόγλου έχει ζητήσει και το βίντεο της «Δίκης» της Δευτέρας 7/3, ώστε να μελετήσει τα όσα ειπώθηκαν από τον Αλέξη Κούγια και τον Αχιλλέα Μπέο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε