Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Βγενόπουλος: Δεν δέχομαι τελεσίγραφα-Τζίγγερ: Δεν θες να αγοράσεις

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η κόντρα ανάμεσα στον Ανδρέα Βγενόπουλο και τον Γιάννη Βαρδινογιάννη συνεχίζεται με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να απαντάει σε επιθετικό ύφος στον Μr MIG. “Ναυαγεί” η πώληση του Παναθηναϊκού. “Απαράδεκτος ο Βαρδινογιάννης”, δηλωσε ο Πατέρας.

Ακόμη ένα επεισόδιο στο πολύκροτο σήριαλ της ιδιοκτησίας του Παναθηναϊκού. Ο Ανδρέας Βγενόπουλος λίγη ώρα μετά την απειλή του για μηνύσεις σε Πράσινη και Star ήρθε η νέα επιστολή προς τον Γιάννη Βαρδινογιάννη στην οποία αρνείται ουσιαστικά να μπει σε διαπραγμάτευση με τους όρους που θέλει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.

Ο Mr Mig μένει αμετακίνητος στις απαιτήσεις του για εξονυχιστικό έλεγχο των οικονομικών του Παναθηναϊκού και ουσιαστικά δεν δέχεται την αποτίμηση των 110 εκ. ευρώ που έκανε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης (περίπου 60 εκ. η αξία των μετοχών του).

Παρά το γεγονός ότι στην ανακοίνωση του ο Ανδρέας Βγενόπουλος κράτησε χαμηλούς τόνους, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν ακολούθησε την ίδια συνταγή. Στην απάντηση του κάνει λόγο για “παιχνίδι που παίζετε”, χρησιμοποιώντας πληθυντικό, ενώ καταλήγει με την φράση “ Με το να τάζεις δεν φτωχαίνεις”. Λίγο αργότερα ήταν η σειρά του Νικόλα Πατέρα να επικρίνει την στάση του Γιάννη Βαρδινογιάννη χαραλτηρίζοντας την απαράδεκτη.
 
Αναλυτικά η νέα επιστολή του Γιάννη Βαρδινογιάννη:

Ανδρέα,

Η άρνηση σου να προχωρήσεις ακόμα και σε αρχική προσφορά για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Παναθηναϊκού δεν με εξέπληξε.

Βασικό στοιχείο μιας αγοραπωλησίας, είναι η ύπαρξη πρόθυμων αγοραστών και πωλητών. Στην χθεσινή μου επιστολή ξεκαθάρισα ότι είμαι πρόθυμος πωλητής, εφόσον έχεις τη βούληση αλλά και τα χρήματα να αγοράσεις το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών, χωρίς μάλιστα να θέσω κανέναν όρο. Ο χρονικός περιορισμός που έβαλα οφείλεται στην ανάγκη διασφάλισης της σταθερότητας της ομάδας.

Από την σημερινή σου τοποθέτηση είναι ξεκάθαρο ότι δεν είσαι πρόθυμος αγοραστής. Αντί να απαντήσεις, με μια συγκεκριμένη προσφορά επέλεξες τις υπεκφυγές. Η στάση σου αυτή καθώς και οι αλληλοαντικρουόμενες τοποθετήσεις σου δεν σε καθιστούν αξιόπιστο συνομιλητή.

Για μία ακόμη φορά θολώνεις το τοπίο και δημιουργείς ζητήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Θεωρώ την αποχώρηση σου (τέταρτη αν θυμάμαι καλά) προσχηματική. Όσο για τα ευχολόγια για την επιτυχία της ομάδας, το μέλλον θα δείξει.

Ο κόσμος έχει αρχίσει να καταλαβαίνει το παιχνίδι που παίζετε.

Με τιμή,

Γιάννης Β. Βαρδινογιάννης

ΥΓ Με το να τάζεις δεν φτωχαίνεις!

 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε