Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Βγενόπουλος: “Πρίγκηπες και παραμύθια της Χαλιμάς”

Το συγκρότημα Μπόμπολα δεν έχει ακόμα αντιληφθεί το «τέλος εποχής» και επιμένει να παρεμβαίνει στα εσωτερικά του Παναθηναϊκού, επισημαίνει ο κ. Βγενόπουλος και χαρακτηρίζει γελοιότητες τα περί ενδιαφέροντος του «πρίγκιπα» για την Ολυμπιακή.

Επίσης, κάνει λόγο για παραμύθια της Χαλιμάς και κατηγορεί τον Γ. Βαρδινογιάννη για τους χειρισμούς στο θέμα, καλώντας τον εκ νέου να αποχωρήσει αφού αναλάβει τις οικονομικές και νομικές ευθύνες της ΓΗΠΕΛ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

1. Αυτοί που αποφάσισαν να δώσουν δημοσιότητα στην απίθανη ιστορία Τσάκα προσκαλώντας τον στην ΠΑΕ για να παρουσιασθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο (!) μια μέρα που η ΠΑΕ ήταν περικυκλωμένη από δημοσιογράφους, δεν έχουν καμία σχέση με τη σοβαρότητα και την ιστορία του Παναθηναϊκού.

2. Έκτοτε, οι χειρισμοί του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ που αποφάσισε να διερευνηθεί (!) η ιστορία Τσάκα ανοίγοντας αυτή την υπόθεση και μετά την έκλεισε αλλά επί της ουσίας την άφησε ανοιχτή, χωρίς καν να θέσει όρους στον κ. Τσάκα να απέχει από δημόσιες τοποθετήσεις («ρήτρα εμπιστευτικότητας»), είχαν σαν αποτέλεσμα το διασυρμό του Παναθηναϊκού και τη χλεύη των ανταγωνιστών μας. Τα κίνητρα του μεγαλομετόχου γι΄αυτούς τους χειρισμούς τα γνωρίζει μόνο ο ίδιος και οι σύμβουλοί του, αλλά σε κάθε περίπτωση η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια.

3. Το συγκρότημα Μπόμπολα δεν έχει ακόμα αντιληφθεί το «τέλος εποχής» και επιμένει να παρεμβαίνει στα εσωτερικά του Παναθηναϊκού. Μετά την ανακριβή και απαράδεκτη επιστολή της ΕΛΛΑΚΤΩΡ (για την οποία θα επανέλθω εν καιρώ), χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας GOAL ψευδέστατα αναφέρει ότι ο «πρίγκηψ» θα αγοράσει και την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ και ότι «έχει ήδη κάνει μια πρώτη διερευνητική κίνηση…». Η σκοπιμότητα αυτών των γελοιοτήτων είναι προφανής όμως η αλήθεια είναι ότι Τσάκες και αόρατοι πρίγκιπες δεν θα μπορούσαν να είχαν κανένα διάλογο με τον Όμιλο του οποίου ηγούμαι.

4. Εν τω μεταξύ και όσο η κοινή γνώμη ασχολείται ή διασκεδάζει με τα παραμύθια της Χαλιμάς οι μέρες περνούν και η 4η Οκτωβρίου , ημέρα της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ, πλησιάζει. Καλώ τον κ. Γ. Βαρδινογιάννη να αναλάβει ως οφείλει τις οικονομικές και νομικές ευθύνες της ΓΗΠΕΛ και να αποχωρήσει όπως έχει δηλώσει ότι επιθυμεί.

Η αρνητική απάντηση, ή η μη απάντησή του για τη ΓΗΠΕΛ μέχρι το τέλος της 3ης Οκτωβρίου θα σημάνει και την ακύρωση αυτής της προσπάθειας για την σωτηρία του Παναθηναϊκού. Εάν αυτό συμβεί, τότε θα πρέπει άλλοι επώνυμοι Παναθηναϊκοί να πάρουν πρωτοβουλίες και εγώ θα είμαι εδώ για να συνδράμω οικονομικά σε έναν Παναθηναϊκό που δεν θα υπάρχει ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης και η ΓΗΠΕΛ.

Υ.Γ. Στη δύσκολη περίοδο που περνάμε καλώ τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να είναι ψύχραιμοι και ήρεμοι. Οποιαδήποτε μορφή βίας, έστω και φραστική, με βρίσκει κάθετα αντίθετο, δεν ταιριάζει με την ιστορία του Παναθηναϊκού και δεν βοηθά στην εξεύρεση λύσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΑΟ και Ολυμπιακή!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε