Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Βιεϊρίνια: Έχω συμβόλαιο – Ρωτήστε Βόλφσμπουργκ και Σαββίδη

Βιεϊρίνια: Έχω συμβόλαιο – Ρωτήστε Βόλφσμπουργκ και Σαββίδη

Στο περιθώριο της βάπτισης της κόρης του ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ξεκαθάρισε πως θα επιστρέψει στη Βόλφσμπουργκ τον ερχόμενο Ιανουάριο, τονίζοντας όμως πως “… πρέπει να ρωτήστε τους Γερμανούς, τι πλάνα έχουν για μένα. Επίσης πρέπει να ρωτήσετε και τον κ. Σαββίδη. Εγώ δεν έχω να πω κάτι άλλο”.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στην συνάντηση που είχε με τους Τσιστιακόφ και Γκοντσάρεβα, ενώ συμπλήρωσε πως τον Ιανουάριο θα επιστρέψει και πάλι στη Γερμανία.

Αρχικά, ο Βιεϊρίνια δήλωσε: «Νιώθω σαν το σπίτι μου εδώ, νιώθω όμορφα και χαρούμενος γιατί σήμερα είναι η βάφτιση της κόρης μου. Εχω και πολλούς φίλους εδώ, είναι γνωστή η σχέση μου με την πόλη. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να δω την κόρη μου και να κοιμηθώ. Μετά πήγα στο μέρος που μπορώ να το αποκαλώ ποδοσφαιρικό μου σπίτι. Είδα τους φίλους μου και μόνο αυτό».

Στην συνέχεια, ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ συμπλήρωσε: «Δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο, όλοι μπορούσαν μας δουν στον χώρο που ήμασταν. Μιλήσαμε για πολλά πράγματα και όχι για την πιθανότητα να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ. Εγώ είμαι παίκτης της Βόλφσμπουργκ. Εχουν πληρώσει πολλά χρήματα για μένα. Αυτή την στιγμή το μυαλό μου είναι μόνο στην ομάδα μου»¨.

Όσον αφορά στο μέλλον του στη γερμανική ομάδα δήλωσε: «Δεν αλλάζει κάτι το γεγονός ότι η Βόλφσμπουργκ φέρνει νέο προπονητή. Εχουμε διακοπή του πρωταθλήματος και εγώ πρέπει αρχές Γενάρη να είμαι πίσω στην Γερμανία. Εχω συμβόλαιο με την ομάδα εδώ και ένα χρόνο. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν, δεν αλλάζει κάτι στην σχέση μου με την Βόλφσμπουργκ».

Σχετικά με το αν θέλει να επιστρέψει σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ τα βρει με τη γερμανική ομάδα, τόνισε: «Γι’ αυτό πρέπει να ρωτήστε τους Γερμανούς. τι πλάνα έχουν για μένα. Επίσης πρέπει να ρωτήσετε και τον κ. Σαββίδη. Εγώ δεν έχω να πω κάτι άλλο».

Στη βάπτιση έδωσε το «παρών» και ο Σωτήρης Κυργιάκος, ο οποίος τόνισε: «Μόνο για τα βαφτίσια ήρθα».

Ο Σαββίδης “κάλυψε” τον Ζαγοράκη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε