Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Βιεϊρίνια για Εθνική Ελλάδας!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Τρόπους για να βγάλει ελληνικό διαβατήριο στον Πορτογάλος μέσο του ΠΑΟΚ, ώστε να αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδας ψάχνει η ΕΠΟ.
Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της “Sportday” οι άνθρωποι της ομοσπονδίας ψάχνουν να βρουν τρόπο ώστε να αποκτήσει ο Αντελίνο Βιεϊρίνια το δικαίωμα να μπορεί να κληθεί από τον Φερνάντο Σάντος.
 
Το πρόβλημα έχει να κάνει για την ώρα στο γεγονός πως ο μέσος του ΠΑΟΚ έχει πολλές συμμετοχές με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας. Βέβαια, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ οι σχετικοί κανονισμοί της UEFA γίνονται πιο ελαστικοί χρόνο με το χρόνο, με αποτέλεσμα στην ΕΠΟ να έχουν μια κρυφή ελπίδα ότι μπορεί να φορέσει τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.
 
Βέβαια, όλα αυτά είναι φιλολογικά, καθώς δε γνωρίζει κανείς τι θα πει ο ίδιος σε αυτό το ενδεχόμενο, αν κι εφόσον η ΕΠΟ βρει τον τρόπο να μπορέσει να τον κάνει Έλληνα. Οι άνθρωποι της ΕΠΟ, έχουν στο μυαλό τους ότι ο Βιεϊρίνια έχει Ελληνίδα σύντροφο, αλλά και ότι στο “τιμόνι” της Εθνικής Ελλάδας υπάρχει ο συμπατριώτης του Φερνάντο Σάντος.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε