Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Βίκυ Αρβανίτη! Μια εβδομάδα στη Σαντορίνη. Δες το άλμπουμ των διακοπών της…

Βίκυ Αρβανίτη! Μια εβδομάδα στη Σαντορίνη. Δες το άλμπουμ των διακοπών της…

Η Βίκυ Αρβανίτη είναι πίσω στην Αθήνα και μας φτιάχνει το άλμπουμ των φετινών της καλοκαιρινών διακοπών…

Τελείωσαν οι διακοπές μου! Πλέον γύρισα Αθήνα. Δεν το λέω με παράπονο, άλλωστε πέρασα πολύ ωραία αυτή τη μια εβδομάδα στη Σαντορίνη.

Σίγουρα όλοι έχετε δει φωτογραφίες από αυτό το όμορφο νησί. Νομίζω ότι η θέα από την Καλντέρα είναι από τις πιο όμορφες εικόνες στον κόσμο.

Φέτος για πρώτη φορά πέτυχα και τη γιορτή των ηφαιστείων. Συνήθως γίνεται κάπου στα μέσα Αυγούστου και την παρακολούθησα από τα Φηρά έχοντας πολύ καλή θέα.

Ουσιαστικά γίνεται αναπαράσταση της έκρηξης του ηφαιστείου με βεγγαλικά όταν έχει βραδιάσει. Είναι πραγματικά πολύ εντυπωσιακή εικόνα.

Όμως έχω κι άλλα να σας πω και να σας δείξω από τις διακοπές μου στη Σαντορίνη.

Φέτος είπα να δοκιμάσω και κάποια θαλάσσια σπορ! Έτσι ξεκίνησα από τα εύκολα δηλαδή τον λεγόμενο καναπέ όπου χωράνε 2-3 άτομα και σε κάνει βόλτα στη θάλασσα…

Δηλαδή όχι ακριβώς βόλτα, ουσιαστικά προσπαθεί να σε ρίξει στο νερό, αλλά δεν τα κατάφερε! Πολύ διασκεδαστικό ειδικά αν το κάνεις με άλλη παρέα οπότε ο ένας καναπές προσπαθεί να ρίξει τον άλλον.

Δεν αρκέστηκα όμως σε αυτό και είπα να πάω στα πιο βαριά σπορ. Δεν ήταν προγραμματισμένο να κάνω wakeboard , απλά προέκυψε! Σε μια μικρή περιήγηση με το φουσκωτό ενός φίλου γύρω από το Ηφαίστειο και τα γύρω νησάκια κάποιος από την παρέα είχε φέρει και σανίδα wakeboard.

Βλέποντάς τον να δαμάζει τα κύματα νόμιζα ότι μπορώ να το κάνω κι εγώ. Φυσικά δεν έχω κάνει ποτέ μου κάτι τέτοιο και χωρίς καθόλου μαθήματα δείτε τα αποτελέσματα….

Έτσι αποφάσισα να το γυρίσω ξανά στο beach volley!!! Δες φωτογραφίες

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε