Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Βίλας Μπόας: Μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Ο προπονητής της Τότεναμ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε και στις απουσίες που καλείται να καλύψει στον κρίσιμο αγώνα της Πέμπτης.

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ελληνική ομάδα. Θέλουμε να έχουμε μία σπουδαία ευρωπαϊκή βραδιά στην έδρα μας και ο κόσμος μας είναι ένα σημαντικό κομμάτι αυτής. Έχουμε δύσκολο έργο και θα προσεγγίσουμε τον αγώνα με νοοτροπία νικητή, με στόχο να κερδίσουμε», τόνισε αρχικά ο 35χρονος τεχνικός της Τότεναμ.

Παράλληλα στάθηκε στις διαφορές με τον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων στην Αθήνα: «Στο πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ αντιμετωπίσαμε δύσκολες συνθήκες. Υπήρχε ζέστη και υγρασία. Ήταν ένα τεστ για μας και ο Παναθηναϊκός κατάφερε να μείνει στο παιχνίδι και να πάρει ένα βαθμό».

Μεγάλος απών για την Τότεναμ θα είναι ο Γκάρεθ Μπέιλ. «Δεν θα προλάβει ούτε το προσεχές ματς με την Έβερτον, αλλά μπορεί να επιστρέψει για την επόμενη αγωνιστική. Έχω όμως άλλες επιλογές και διαθέτω αρκετούς εξαιρετικούς παίκτες».

Αναφερόμενος στις άλλες δύο σημαντικές απουσίες, τον Σκοτ Πάρκερ και τον Μπενουά Ασού-Εκοτό, είπε: «Είναι πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή. Ίσως να μην επιστρέψουν αυτή την εβδομάδα, αλλά την επόμενη Κυριακή απέναντι στη Σουόνσι. Πάντως προέρχονται και οι δύο από μακρόχρονη αποχή και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τις περιπτώσεις τους. Ο Πάρκερ είναι φανταστικός παίκτης και η επικείμενη επιστροφή του μας ενισχύει σημαντικά. Θα υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός για τις θέσεις στην ενδεκάδα. Δεν είχαμε την πολυτέλεια να ξεκουράζουμε παίκτες όσο θα θέλαμε, οπότε τώρα που θα έχουμε περισσότερες επιλογές και αυτό είναι καλύτερο για μένα».

“Θωρακίζει” τη μεσαία του γραμμή ο Ρότσα

Ρότσα: Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε