Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Βιτόλο: Η πρόκριση θα κριθεί στο ΟΑΚΑ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Βίκτορ Βιτόλο μιλώντας στα ισπανικά μέσα εξέφρασε την πεποίθηση του ότι το ματς στη Μάλαγα δεν πρόκειται να κρίνει την πρόκριση.

Ο Ισπανός μέσος του Παναθηναϊκού μίλησε για το πρώτο ματς των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ στην Malaga Hoy.

-Πώς πιστεύεις ότι θα είναι το παιχνίδι; 
«Είμαστε εδώ με ένα ξεκάθαρο πλάνο. Γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά δεν θα κρίνει αυτό την πρόκριση. Για αυτό θέλουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να πάμε στην Αθήνα με αρκετές επιλογές» 

-Τι περιμένεις από τη Μάλαγα στο πρώτο παιχνίδι; 
«Η Μάλαγα είναι μια θαυμάσια ομάδα. Οι παίκτες γνωρίζονται καλά μεταξύ τους και έχουν συγκεκριμένη φιλοσοφία για το παιχνίδι. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του αγώνα γιατί θέλουμε να ποντάρουμε στο γεγονός ότι έχουμε το δεύτερο ματς στην Αθήνα. Ελπίζουμε να είναι μια ομάδα ανοικτή αμυντικά και επιθετική. Εμείς έχουμε εξαιρετικά όπλα στην αντεπίθεση και θέλουμε να κάνουμε πολύ καλό τακτικά παιχνίδι». 

-Μιλούν για «ελληνική κόλαση» στο παιχνίδι στην Αθήνα. Είναι υπερβολικός ένας τέτοιος χαρακτηρισμός ή πραγματικότητα; 
«Φυσικά και είναι σωστό. Το να παίζεις στην Αθήνα στο γήπεδό μας είναι κάτι το ξεχωριστό. Υπάρχει μια τεράστια αγάπη στην ομάδα από τους οπαδούς μας. Είναι σχεδόν θρησκεία. Επίσης, ξέρω γιατί έχω παίξει αρκετές φορές στη Μάλαγα που επίσης η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι θερμή. Αυτά είναι στοιχεία που κάνουν τα δύο παιχνίδια ακόμη περισσότερο δύσκολα για προβλέψεις…» 

-Έχετε μιλήσει με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα για το «πώς» θα αγωνιστείτε; 
«Δουλεύουμε αρκετά σκληρά για τα παιχνίδια αυτά. Ο προπονητής μας γνωρίζει αρκετά καλά τι θα συναντήσει. Έχουμε αντιληφθεί τη σημασία του αγώνα και την δυσκολία του λόγω του αντιπάλου. Έχουμε δουλέψει υπολογίζοντας τη μάχη αυτή για 180 λεπτά. Για αυτό και πιστεύουμε ότι το αυριανό παιχνίδι δεν θα κρίνει τίποτα. Επίσης, πρέπει να πω ότι δεν ερχόμαστε με σκοπό να αμυνθούμε. Ερχόμαστε για να αναζητήσουμε τη νίκη. Αυτός είναι ο σκοπός μας». 

-Η εμπειρία που έχει ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη τον καθιστά φαβορί; 
«Όχι. Νομίζω ότι όλα είναι 50%. Κάθε ομάδα είναι φαβορί στο γήπεδό της». 

-Γνωρίζετε για τα οικονομικά προβλήματα που έχει η Μάλαγα; 
«Γνωρίζουμε αλλά από… απόσταση τι ακριβώς συμβαίνει» 

-Πιστεύετε ότι αυτές οι καταστάσεις μπορούν να επηρεάσουν τους παίκτες; 
«Όταν ένας παίκτης μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο τότε ξεχνά τα πάντα. Θέλει να παίξει, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις μπορούν τα προβλήματα να αποτελέσουν έξτρα κίνητρο».

Έτοιμος ο Χριστοδουλόπουλος! – Πριμ από Αλαφούζο

Τοτσέ: Θα παίξουμε για το διπλό

Πέταξε για την Ισπανία ο Παναθηναϊκός – “Πάμε για την πρόκριση”

Στη ΝΕΤ το Μάλαγα-Παναθηναϊκός

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε