Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Βιτόλο: Να ξεκινήσουμε με σερί νικών

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο μέσος του Παναθηναϊκού μίλησε για την κλήρωση του πρωταθλήματος αλλά και για την πολύ καλή εικόνα που δείχνει στην προετοιμασία.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Βίκτορ Βιτόλο:

Είσαι ικανοποιημένος από την πρώτη νίκη της ομάδας σε φιλικό παιχνίδι;

“Είμαστε χαρούμενοι. Οπωσδήποτε οι νίκες δίνουν εμπιστοσύνη στην ομάδα. Πιστεύω ότι παίξαμε καλά και κατακτήσαμε μία νίκη την οποία αξίζαμε”.

Βλέπουμε ότι έχεις αρχίσει πολύ δυνατά τη σεζόν. Να περιμένουμε ότι θα είναι η χρονιά σου;

“Η διαφορά με φέτος είναι ότι έχω αρχίσει προετοιμασία με την ομάδα, δεν έχω τραυματισμούς και έχω προσαρμοστεί. Θα έλεγα όμως ότι και πέρυσι, κάθε φορά που ο προπονητής έκρινε ότι έπρεπε να με χρησιμοποιήσει, είχα καλή απόδοση. Ελπίζω και φέτος να συνεχιστεί αυτή η καλή παρουσία και να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης του κυρίου Φερέιρα”.

Έχεις άποψη για την κλήρωση του πρωταθλήματος;

“Σε κάποια στιγμή του πρωταθλήματος θα χρειαστεί να παίξεις και να δώσεις μάχη με όλες τις ομάδες. Θα έλεγα όμως ότι είναι σημαντικό να κάνουμε μία καλή αρχή με συνεχόμενες νίκες. Η φετινή χρονιά προμηνύεται δύσκολη, αλλά θα έλεγα ότι ταπεινά, πρέπει να νικάμε για να πετύχουμε σημαντικά πράγματα”.

Η ομάδα θα παρουσιαστεί έτοιμη στην κλήρωση του Champions League; Προτιμάς κάποιον συγκεκριμένο αντίπαλο;

“Θα έλεγα ότι όλοι οι αντίπαλοι στο Champions League είναι δύσκολοι Όμως πιστεύω στην ομάδα και στους συμπαίκτες μου. Το προπονητικό τιμ γνωρίζει καλά το έμψυχο δυναμικό, ξέρει πως μπορεί να πάρει το μάξιμουμ από αυτό. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να παίζει και να συνεχίζει στο Champions League γιατί είναι μεγάλη ομάδα και λόγω της ιστορίας του”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε