Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Βλάχος: ΑΕΚ σημαίνει νίκες!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Έπειτα από τα συγχαρητήρια της περασμένης Κυριακής για την προσπάθεια στο παιχνίδι απέναντι στον Αστέρα, ο Έλληνας τεχνικός θέλησε να καταστήσει σαφές στους παίκτες του ότι μια ομάδα του επιπέδου της Ένωσης παίζει μόνο για τη νίκη.

Στην τελευταία προπόνηση της ομάδας ο Βαγγέλης Βλάχος τόνισε στους παίκτες του ότι από εδώ και πέρα θα πρέπει να έχουν ως μοναδικό στόχο τη νίκη.

“Στο παιχνίδι με τον Αστέρα προσπαθήσαμε, παίξαμε καλά και αξίζαμε τη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε. Όμως, είμαστε η ΑΕΚ και πρέπει να κερδίζουμε. ΑΕΚ σημαίνει νίκες. Δεν μπορούμε να μένουμε ικανοποιημένοι από το γεγονός ότι ήμασταν καλύτεροι αλλά χάσαμε. Για μένα καλύτερα να μην παίζαμε καλά και να κερδίζαμε.

Ο κόσμος μας στήριξε και αναγνώρισε την προσπάθειά μας αλλά αυτό δεν θα γίνεται συνέχεια διότι έχουν συνηθίσει δικαιολογημένα την ομάδα στις νίκες και αν δεν το κάνουμε αυτό θα αλλάξει το κλίμα”, είπε μεταξύ άλλων ο Βλάχος, ο οποίος αναφέρθηκε και σε επιμέρους λάθη που έγιναν στο παιχνίδι, ενώ συνεχάρη προσωπικά τους Λαγό, Κοντοέ για την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Ανακοίνωσε για τρία χρόνια τον Κατσικοκέρη η ΑΕΚ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε