Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Βλάχος: Δικαιούμαστε κάτι παραπάνω

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Για την ανάγκη να αποκτήσει η ομάδα του πνεύμα νικητή μίλησε ο προπονητής της ΑΕΚ, ο οποίος αναφέρθηκε και στην ομιλία του Θωμά Μαύρου στα αποδυτήρια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ στη NOVA:

«Απ’ την Αγγλία είχα πει να προσέξουμε, να μην έχουμε την ηττοπάθεια μέσα στο αίμα μας. Η ΑΕΚ δε μπορεί να έχει ηττοπάθεια. Στα τρία πρώτα ματς δικαιούμασταν κάτι παραπάνω. Στο τελευταίο χάσαμε δίκαια, αφού δεν είχαμε το απαιτούμενο αγωνιστικό πρόσωπο. Έχουμε ρίξει όμως μεγάλο βάρος σ’ αυτά τα παιδιά. Ίσως κι εγώ να έχω ζητήσει περισσότερα απ’ όσα μπορούν να δώσουν και να έχω περισσότερες απαιτήσεις απ’ όσες θα έπρεπε να έχω. Όμως είναι η ΑΕΚ. Είναι εύκολο να κρυφτείς πίσω απ’ το “είναι άπειροι, είναι μικροί κλπ”, αλλά δε γίνεται αυτό. Πρέπει να μάθουν να νικάνε».

Ο τεχνικός του δικεφάλου αναφέρθηκε και στην ομιλία του Θωμά Μαύρου στα αποδυτήρια, το απόγευμα της Τετάρτης: «Ο κ. Μαύρος τους είπε ότι πρέπει να …τρώνε το γήπεδο. Να κερδίζουν. Το ξέρω ότι κάνουν μεγάλη προσπάθεια. Πιστεύω ότι τους αρέσει να βλέπουν άτομα σαν τον Θωμά Μαύρο, ο οποίος είναι μεγάλη ποδοσφαιρική φυσιογνωμία. Μια κουβέντα του είναι κάτι γι’ αυτούς. Εύχομαι να τους επηρεάσει θετικά. Μην τους αγχώνει περισσότερο, γιατί αν τους “φορτώσουμε” με άγχος θα είναι επιζήμιο για την ομάδα και γι’ αυτούς».

Σε ότι αφορά στον Πανιώνιο, τον άμεσο αντίπαλο της ΑΕΚ, ο Βαγγέλης Βλάχος τόνισε: «Εύχομαι οι παίκτες μας το Σάββατο να αξιοποιήσουν την ευκαιρία που τους δίνεται, επί μιας ομάδας που άρχισε πολύ δυναμικά. Σεβόμαστε τους πάντες, αλλά πρέπει να νικήσουμε. Είναι νεανική ομάδα ο Πανιώνιος, αλλά έχει βάσεις από πέρυσι, όταν και πάλι είχε στηριχθεί στους νεαρούς. Είναι πολύ καλή ομάδα που ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο και έχει αρχή και τέλος. Εμείς είμαστε μια ομάδα η οποία δεν μπορεί, όπως οι υπόλοιπες, να πει πως έχουμε αυτόν τον κορμό και κάθε φορά να προσθέτουμε 1-2 παίκτες, ανάλογα με τις ανάγκες. Με βάση τις προπονήσεις βλέπω και βάζω εκείνους που θεωρώ ότι θα βοηθήσουν περισσότερο για να νικήσει η ομάδα. Την προηγούμενη εβδομάδα δεχθήκαμε κριτική για το λάθος που έκανε ο Κατίδης (στο ματς με τον Άρη). Στην προπόνηση όμως ήταν καταπληκτικός και τον έβαλα να παίξει. Ο Γροντής το ίδιο, αντί του Γκερέϊρο. Δε με ενδιαφέρουν τα ονόματα. Με ενδιαφέρει μόνο να νικάει η ΑΕΚ».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε