Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Βλάχος: Νιώθω συγκίνηση γιατί γυρίζω σπίτι μου

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Συναισθηματικά φορτισμένος ο Βαγγέλης Βλάχος πέρασε για πρώτη φορά την πόρτα του προπονητικού κέντρου της ΑΕΚ στα Σπάτα και τόνισε πως το μόνο που μπορεί να υποσχεθεί είναι σκληρή δουλειά.

«Νιώθω συγκίνηση γιατί γυρίζω σπίτι μου. Ο Θωμάς Μαύρος είναι αυτός που επισημοποίησε την επιστροφή μου στο σπίτι. Οι παλαίμαχοι ήταν αυτοί που έκαναν το πρώτο βήμα πριν μερικά χρόνια, γιατί ήταν λίγο περίεργα τα πράγματα επειδή πήγα στον Παναθηναϊκό, και με τίμησαν. Είχα πει και τότε ότι η ΑΕΚ είναι η ομάδα που αγαπάω. Τώρα είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά αγαπημένοι και ενωμένοι σαν γροθιά μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Θαύματα δεν μπορούν να γίνουν. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι από την πρώτη στιγμή θα δουλέψουμε σκληρά», τόνισε και πρόσθεσε: «Δεν θέλω να φτάσω σε σημείο και πάλι να λέω ότι η ΑΕΚ έχει ανάγκη τον κόσμο. ΑΕΚτζής γεννιέσαι, δεν γίνεται. Θεωρώ ότι σίγουρα θα μας στηρίξει ο κόσμος. Θα είναι σίγουρα κοντά μας και θα είναι ο 12ος παίκτης μας».

Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Βαγγέλη Βλάχο αναμένεται να ακοινωθεί εντός της ημέρας από την “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ.

Εκτός από τον Βλάχο, στα Σπάρα βρέθηκαν την Τρίτη τόσο ο Θωμάς Μαύρος όσο και ο Βασίλης Τσιάρτας.

Στην Μπαρτσελόνα ο Ντρογκμπά!

Ένας στους τρεις άνδρες δεν υποστηρίζουν καμία ομάδα – Πρώτος σε οπαδούς ο Ολυμπιακός


Τι πίνει ο Μπαλοτέλι;

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε