Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Βόλεϋ: Μηδενισμός Ηρακλή, νίκη Άρη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Νίκη του Αρη στα χαρτιά με 3-0 σετ και μηδενισμός του Ηρακλή ήταν η απόφαση του αθλητικού δικαστή για το περιστατικό με το κουτάκι της μπίρας, το οποίο τραυμάτισε τον παίκτη των “κίτρινων”, Νίκο Ρουμελιώτη.
Ο Αρης προκρίνεται αυτόματα στα ημιτελικά των πλέι οφ της Α1 βόλεϊ, ενώ ο Ηρακλής χάνει ακόμα και το δικαίωμα να διεκδικήσει μία από τις θέσεις 5-8.

Ο μηδενισμός στη φάση των πλέι οφ, ρίχνει απευθείας στην όγδοη θέση για τον “Γηραιό” και αυτό σημαίνει ότι δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα της νέας σεζόν. Επίσης, η ομάδα του Ηρακλή τιμωρήθηκε με 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Ο Νίκος Ρουμελιώτης, που είχε κατηγορηθεί από τον Ηρακλή για διακωμώδηση του αθλήματος, αθωώθηκε από τον αθλητικό δικαστή.

Αναλυτικά η απόφαση του αθλητικού δικαστή:

“Επιβάλλει στο σωματείο ΓΣ Ηρακλής / ΤΑΠ την ποινή της τιμωρίας της έδρας για δύο (2) αγωνιστικές και χρηματικό πρόστιμο 5.000 ευρώ για την ρίψη κροτίδας και άλλων αντικειμένων εντός του αγωνιστικού χώρου και της οριστικής διακοπής του αγώνα με υπαιτιότητά του, λόγω του τραυματισμού του αθλητή Νίκου Ρουμελιώτη και επιπλέον τιμωρεί αυτό με μηδενισμό στον αγώνα Ηρακλής – Άρης της 1ης Απριλίου.

-Η ένσταση που καταχωρήθηκε στο φύλλο αγώνα θεωρείται ως ανυπόστατη (μη γενομένη).

-Απαλλάσσει τον αθλητή Νίκο Ρουμελιώτη του σωματείου ΑΣ Άρης /ΤΑΠ από την κατηγορία της δυσφημιστικής συμπεριφοράς.

-Απαλλάσσει το σωματείο ΑΣ Άρης / ΤΑΠ από την κατηγορία της δυσφημιστικής συμπεριφοράς του αθλητή του”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε