Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Βολική ισοπαλία και πρόκριση για Βραζιλία, Πορτογαλία

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Αν και όλοι περίμεναν ένα ματς φιλικού χαρακτήρα αφού με την ισοπαλία εξασφάλιζαν την πρόκριση και οι δύο ομάδες, εντούτοις έγινε πραγματική μάχη. Πολύ ξύλο, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες τελικά να μένουν στο 0-0.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Η Βραζιλία είχε ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση της και έπαιζε κόντρα στην Πορτογαλία για την πρωτιά του ομίλου. Αυτή ήρθε αν και δεν νίκησαν οι βραζιλιάνοι. Από την άλλη η Πορτογαλία ήθελε να πάρει τη νίκη για να εκτοπίσει από την πρώτη θέση την αντίπαλο της αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα, με εξαίρεση την ευκαιρία του Μεϊρέλες στο δεύτερο μέρος.

 
Η σημαντικότερη στιγμή στον αγώνα ήταν το δοκάρι του Νιλμάρ στο 30′ που θα μπορούσε να είχε αλλάξει την εικόνα του αγώνα. Βέβαια οι Πορτογάλοι είχαν ενημέρωση για το άλλο ματς του ομίλου όπου η Ακτή Ελεφαντοστού δεν είχε καταφέρει να σημειώσει τα γκολ που ήθελε και έτσι ακόμη και με ήττα η παρέα του Ρονάλντο θα έπαιρνε το εισιτήριο της πρόκρισης.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Εντουάρντο, Μπρούνο Άλβες, Ντούντα (54′ Σιμάο), Καρβάλιο, Ρονάλντο, Ντάνι, Πέπε (64′ Πέδρο Μέντες), Μεϊρέλες (84′ Μιγκέλ Βελόσο), Τιάγκο, Κόστα, Κοεντράο.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Ζούλιο Σέζαρ, Μαϊκόν, Λούσιο, Ζουάν, Φελίπε Μέλο (44′ Ζόσουε), Μπάστος, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Λουΐς Φαμπιάνο (85′ Γκραφίτε), Ντάνι Άλβες, Ζούλιο Μπαπτίστα (83′ Ραμίρες), Νιλμάρ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε