Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Βολιώτες για τελικό!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Άλμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΟΠΑΠ έκανε ο Ολυμπιακός Βόλου μετά τη νίκη του στην Κέρκυρα επί τοπικής ομάδας με 2-0.

Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 26΄ο λεπτό με τον Μόνχε να ευστοχεί από τα 11 βήματα, στο πέναλτι που κέρδισε ο Σολάκης από την ανατροπή του Παρασκευαίδη, ο οποίος αποβλήθηκε αφήνοντας τους γηπεδούχους με δέκα παίκτες.
 
Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 80ο λεπτό ο Μαρτίν δίνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στους Βολιώτες ενόψει του επαναληπτικού στην έδρα τους. Αν οι “ερυθρόλευκοι” επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά στον επαναληπτικό θα βρίσκονται μια “ανάσα” από τον τελικό της διοργάνωσης, αφού στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Ατρόμητος – Διαγόρας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
 
Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Aποστολίδης, Λαμπρόπουλος (74′ Στολτίδης), Μαιστόροβιτς, Χάμπλ, Παρασκευαϊδης, Μακρής, Ιωάννου (70′ Τσίγκας), Κοντοδήμος, Επστάιν, Γκουστάβο, Φλαβίνιο (62′ Καλαντζής)
 
Ολυμπιακός Βόλου (Σακης Τσιώλης): Ρόκα, Τομάς, Μπρέσκα (78′ Ούμπιντες), Καπετάνος, Άλβαρες, Σανκαρέ, Ακόστα (55′ Ζαραδούκας), Ρόκας, Ζέλεσι, Μόνχε, Γκότοβος, Σολάκης (64′ Μαρτίν), Μπερτόλντι.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε