Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

“Βόμβα” Άρη με Φιγκερόα!

Πολύ κοντά στην πραγματοποίηση μιας σπουδαίας μεταγραφής βρίσκεται ο Άρης αφού έχει συμφωνήσει προφορικά με τον διεθνή Αργεντινό φορ, Λουτσιάνο Φιγκερόα. Προβάρει τα κίτρινα και ο Εσκομπάρ.

Οι άνθρωποι του Άρη έχουν έρθει σε συμφωνία τόσο με την Ροζάριο Σεντράλ όσο και με τον Λουτσιάνο Φιγκερόα και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί αυτή η σπουδαία μεταγραφή είναι να ολοκληρωθούν με επιτυχία οι ιατρικές εξετάσεις.
 
Ο 30χρονος, πλέον, Φιγκερόα, έχει φορέσει την φανέλα της Εθνικής Αργεντινής 15 φορές και έχει πετύχει 9 τέρματα. Όταν ξεκίνησε πέτυχε 35 γκολ σε 57 συμμετοχές με την Ροζάριο Σεντράλ, πέντε εξ αυτών στο ιστορικό 7-2 επί της Μπόκα Τζούνιορς.

Επιπλέον, αγωνίστηκε στο Μεξικό με την Κρουζ Αζούλ, τη Βιγιαρεάλ, με την οποία πάντως σκόραρε 8 φορές σε 42 αγώνες που χρησιμοποιήθηκε. Το 2006 πήγε στη Ρίβερ Πλέιτ (3 γκολ σε 7 αγώνες), ενώ πέρασε από την Τζένοα, με την οποία είχε 5 γκολ σε 29 αγώνες στην τριετία 2006-09, ενώ το 2008-09 αγωνίστηκε δανεικός στην Μπόκα Τζούνιορς. Στη θρυλική αργεντίνικη ομάδα με την οποία ο Άρης έχει στενή συνεργασία, είχε 8 γκολ σε 23 παιχνίδια, ενώ 10 με τη Ροζάριο Σεντράλ σε 33 αγώνες κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

 
Ο Φιγκερόα όμως δεν είναι ο μόνος παίκτης με τον οποίο ασχολούνται στο στρατόπεδο του Άρη. Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν έρθει σε συμφωνία με τον 24χρονο Κολομβιανό κεντρικό αμυντικό Πάμπλο Εσκομπάρ, ο οποίος έχει αγωνιστεί στην Ντεπορτίβο Κάλι, την Μπόκα Τζούνιορς, την Σέρο Πορτένιο και το Κάνσας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε