Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

“Βόμβα” Μπόλονι: Έχω πρόταση και δεν την έχω απορρίψει!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Μιλώντας μετά τον αγώνα με την Ρούμπιν Καζάν, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ απάντησε σε ερώτηση σχετικά με πρόταση που έχει δεχθεί από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, τονίζοντας πως μέχρι στιγμής δεν την έχει απορρίψει! Ραντεβού με τον Ρουμάνο θα έχει την Παρασκευή η διοίκηση του ΠΑΟΚ.

Πρώτος, αήττητος και… ισχυρός ο EuroΠΑΟΚ!

Αφού σχολίασε τον αγώνα κόντρα στους Ρώσους και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στις δυνατότητες των παικτών του, ο Μπόλονι ρωτήθηκε για το αν έχει απορρίψει πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και κατευθείαν… έριξε τη βόμβα!

 
“Πρόκειται για τη μισή αλήθεια: Ναι, έχω πρόταση από τη Σαουδική Αραβία, αλλά δεν την έχω απορρίψει! Την σκέφτομαι, θα εξετάσω όλα τα δεδομένα”, είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, αφήνοντας εμβρόντητους τους πάντες.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες η πρόταση από την Σαουδική Αραβία είναι πολύ μεγάλη, αγγίζει το 1,5 εκατομμύρια δολάρια ετησίως (!), ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η πρόταση ήταν γνωστή στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, από την οποία με αμοίβεται μ’ ένα ποσό της τάξης των 500 χιλιάδων ευρώ!
 
Οταν ρωτήθηκε για το αν τα οικονομικά προβλήματα του ΠΑΟΚ, παίζουν ρόλο για να σκεφτεί την πρόταση που του έχει υποβληθεί, απάντησε: “Χαίρομαι που είμαι στον ΠΑΟΚ. Υπάρχουν κάποια προβλήματα και χαίρομαι που έχουν επιλέξει εμένα για να τα επιλύσω. Δεν είμαι ψεύτης και υποκριτής. Πρέπει να το σκεφτώ για να αποφασίσω”.

Βέβαια, η αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν αμεση και ο Ρουμάνος κλήθηκε την Παρασκευή για συζητήσεις με τους υπευθύνους του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ ο Ζήσης Βρύζας δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα πως “… από τον κόουτς εξαρτάται”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε