Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

“Βόμβα” Στάνκοβιτς στον Ολυμπιακό!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι Σέρβοι αποκαλύπτουν “ερυθρόλευκο” ενδιαφέρον για τον μέσο της Ίντερ τονίζοντας πως Πάντελιτς και Κοβάσεβιτς έχουν επικοινωνήσει μαζί του.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της “Zurnal”:

«Οι πρώην παίκτες του Ερυθρού Αστέρα καλούν τον Ντέγιαν Στάνκοβιτς στον Ολυμπιακό. Αν και πολλά media στην Ιταλία γράφουν πως ο Σέρβος μέσος θα μείνει στην Ιντερ, εντούτοις ο Ντέγιαν ψάχνει για νέα ομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, εάν ο Στάνκοβιτς μείνει ελεύθερος από την Ιντερ (όπως έκανε ο Φορλάν), τότε άμεσα ο Ολυμπιακός θα του προσφέρει διετές συμβόλαιο. Ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάσεβιτς ήταν συμπαίκτης με τον Στάνκοβιτς και η συμφωνία μπορεί να γίνει εύκολα. Και τον “Ντέκι” θα τον περιμένει και ο κολλητός του, Μάρκο Πάντελιτς στην Αθήνα».

Ο 34χρονος μέσος έχει συμβόλαιο με την Ίντερ για ακόμα έναν χρόνο, όμως όλα δείχνουν πως δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν και δεν αποκλείεται να μείνει ελεύθερος.

Την ίδια ώρα στον Ολυμπιακό προσπαθούν να τελειώσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα τις υποθέσεις των Ρουίς και Τσάβες. Με τον πρώτο υπάρχει συμφωνία και αναμένεται μέσα στην εβδομάδα στην Αθήνα για τις υπογραφές, ενώ σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται και η περίπτωση του δεύτερου.

Το μήνυμα του Ζαρντίμ στον Φερέιρα – “Εμείς θα κερδίζουμε πάντα”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε