Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Βόμβα…στο Φάληρο – Ο Ατρόμητος έσπασε το αήττητο του Ολυμπιακού!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με δύο καταπληκτικά γκολ από τον Δημούτσο και τον Καραγκούνη ο Ατρόμητος ανέτρεψε το 2-1 του πρώτου ημιχρόνου και έγινε η πρώτη ομάδα που κερδίζει τον Ολυμπιακό(2-3) την φετινή σεζόν. Στις εξέδρες ο Μίτσελ που παρουσιάζεται την Δευτέρα.

Το LIVE του αγώνα

Ο Μίτσελ ήρθε, το αήττητο έφυγε. Παρουσία του νέου του προπονητή ο Ολυμπιακός γνώρισε την πρώτη του ήττα την φετινή σεζόν στην Superleague και έχασε το όνειρο να κατακτήσει το πρωτάθλημα αήττητος.

Ο Ατρόμητος, παρά τις πολλές απουσίες, έδειξε τα δόντια του από νωρίς. Μόλις στα 45 δευτερόλεπτα ο Μπρίτο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μέγιερι, ωστόσο ο Ολυμπιακός απάντησε άμεσα με τον Μήτρογλου να σερβίρει και τον Τζεμπούρ να σκοράρει στο 8ο λεπτό.

Πριν το τέλος του ημιχρόνου οι “ερυθρόλευκοι” κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα με το πέναλτι που κέρδισε ο Μασάντο και μετέτρεψε σε γκολ ο Αμπντούν. Κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί τη συνέχεια.

Με έναν κεραυνό ο Καραγκούνης έφερε το ματς στα ίσα στο 48΄, ενώ στη συνέχεια ο Ολυμπιακός έδειχνε ανήμπορος να αντιδράσεις και είχε πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη. Ο Μασάντο σημάδεψε το δοκάρι με απευθείας φάουλ στο 72΄, αλλά ο Ατρόμητος εκμεταλλεύτηκε τα κενά στη μεσαία γραμμή και κατάφερε να πάρει το τρίποντο με το καταπληκτικό σουτ του Δημούτσου στο 80ο λεπτό.

Ολυμπιακός (Αντώνης Νικοπολίδης):
Μέγιερι, Ντιακιτέ, Κοντρέρας, Μανωλάς, Χολέμπας, Μανιάτης (77’ Μοντέστο), Γκρέκο (61’ Ιμπαγάσα), Μασάντο, Αμπντούν, Τζεμπούρ, Μήτρογλου (71’ Πάντελιτς).

Ατρόμητος (Νίκος Αναστόπουλος): Ράντμαν, Νάστος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Επστάιν, Μπρίτο, Δημούτσος, Πίτου Γκαρσία (85’ Μπάλλας), Καραγκούνης (77’ Φάμπιο), Ουντότζι (68’ Καλλέργης), Καραμάνος.

Υπέγραψε και παρουσιάζεται ο Μίτσελ

Αναστόπουλος: Δεν παριστάνω την Ολυμπιακάρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε